1. Cush66's Avatar
    Eric so do i use abundle or folder for the original custom icon and then make a icon folder with the appname.png. Sorry kinda confused
    2012-07-18 01:09 AM
  2. EricB78's Avatar
    Eric so do i use abundle or folder for the original custom icon and then make a icon folder with the appname.png. Sorry kinda confused
    Use the Icons folder for any app store icons that are already skinned. They need to be named exactly as you see them on the springboard. One with just .png and one with @2x.png.
    2012-07-18 01:35 AM
  3. Just Dummy's Avatar
    Getting happy now.

    2012-07-18 01:39 AM
  4. Cush66's Avatar
    Thanks alot eric..really appreciate the help..you were exactly right.the reason the didnt change after the first time was i didn't have summerboard enabled..thanks a bunch bro
    2012-07-18 01:46 AM
  5. EricB78's Avatar
    Thanks alot eric..really appreciate the help..you were exactly right.the reason the didnt change after the first time was i didn't have summerboard enabled..thanks a bunch bro
    Oops. Yeah, I forgot to mention summerboard. Glad you got it working.
    2012-07-18 01:48 AM
  6. Just Dummy's Avatar
    Simple LS and I'm set for the night.

    2012-07-18 02:56 AM
  7. RKO1195's Avatar
    Anybody want to try to do a different icon for winter board and iFile? Appercate it
    2012-07-18 03:21 AM
  8. WaGGuM's Avatar
    Folks where does the PSD for the stylized icons download to?

    can't find em

    nvm i must've deleted them - reinstalling now
    Last edited by WaGGuM; 2012-07-18 at 05:22 AM.
    2012-07-18 05:18 AM
  9. Max_Pa1n's Avatar
    Made myself a sweet lil glass dock theme to go with my setup.......attached it below if anybody wants to use it just drop in wb above main theme



    MiOS MP Glass dock.theme.zip
    2012-07-18 05:26 AM
  10. WaGGuM's Avatar
    Here's a biteSMS

    MiOS  [beta release] by Truck-bitemios.png

    WinterBoard

    MiOS  [beta release] by Truck-wbmios.png
    Last edited by WaGGuM; 2012-07-18 at 05:39 AM.
    2012-07-18 05:36 AM
  11. Nsomnia34's Avatar
    I cant get native weather working. Can anyone help? Im still new to thisMiOS  [beta release] by Truck-img_0935.pngMiOS  [beta release] by Truck-img_0936.png
    2012-07-18 05:47 AM
  12. WaGGuM's Avatar
    Folder Icons/Spring Jumps

    MiOS  [beta release] by Truck-socialmios.pngMiOS  [beta release] by Truck-gamesmios.pngMiOS  [beta release] by Truck-appsmios.pngMiOS  [beta release] by Truck-cydiamios.pngMiOS  [beta release] by Truck-homemios.png

    the Icons that everyone's making they're all already masked - are you guys all using Summerboard?

    Photobucket

    MiOS  [beta release] by Truck-pbmios.png
    Last edited by WaGGuM; 2012-07-18 at 06:17 AM.
    2012-07-18 05:55 AM
  13. EricB78's Avatar
    I cant get native weather working. Can anyone help? Im still new to thisMiOS  [beta release] by Truck-img_0935.pngMiOS  [beta release] by Truck-img_0936.png
    Do you have LibWeather and WeatherIcon from Cydia?
    2012-07-18 06:19 AM
  14. WaGGuM's Avatar
    Delete
    Attached Thumbnails MiOS  [beta release] by Truck-pbmios2.png  
    Last edited by WaGGuM; 2012-07-18 at 06:29 AM.
    2012-07-18 06:21 AM
  15. Nsomnia34's Avatar
    Yeah I have those
    2012-07-18 06:43 AM
  16. EricB78's Avatar
    Yeah I have those
    And is your weather icon themeing?
    2012-07-18 07:13 AM
  17. Nsomnia34's Avatar
    And is your weather icon themeing?
    No its not, Its still showing stock 73.
    2012-07-18 07:19 AM
  18. EricB78's Avatar
    Hmmm...try reinstalling it through Cydia. Maybe there was some conflict that can be resolved by doing that. Just a thought.
    2012-07-18 07:38 AM
  19. Nsomnia34's Avatar
    Hmmm...try reinstalling it through Cydia. Maybe there was some conflict that can be resolved by doing that. Just a thought.
    Now its just light blue, what should i have checked or using in the weathericon section in settings? Maybe I changed something by mistake.
    2012-07-18 07:46 AM
  20. EricB78's Avatar
    Now its just light blue, what should i have checked or using in the weathericon section in settings? Maybe I changed something by mistake.
    Make sure that Weather Icon is enabled in Settings and in that, make sure that Weather Settings is enabled. Besides that, I'm not sure what else the issue could be.
    2012-07-18 07:59 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD