1. Blue's Avatar
    Just need to overwrite the main theme if you have it setup already right ?.
    The icon layout remains. Own graphic mods of exxOS may be overridden, so better save your current theme folders at your desktop.
    2013-03-16 04:37 AM
  2. jawonder's Avatar
    The icon layout remains. Own graphic mods of exxOS may be overridden, so better save your current theme folders at your desktop.
    Thanks i installed and fixed everything already .
    2013-03-16 05:10 AM
  3. yamakasi73's Avatar
    Add the origin UniAW from IanNicoll to LS-Theme, so the Clouds are not so invisible! Update works fine Blue!!


    2013-03-16 09:24 AM
  4. Koropokkuru525's Avatar
    I've been trying to install the page indicators to make it look more pretty as this theme is very epic at the moment. I tried following the instructions but when i turn exxOS on, i dont see the unthemed icons or what not. Anyone wanna shed some light for me ?
    2013-03-16 10:32 AM
  5. kieman's Avatar
    Yeah thats what i mean xD

    would u Upload the changed Files?
    2013-03-16 10:33 AM
  6. yamakasi73's Avatar
    Jepp! Will do it later!

    Did you follow the install Instruction from the indicator Theme?? Did you have the theme above in Winterboard the Basetheme?? Summerboardmodus ON???
    2013-03-16 10:42 AM
  7. Koropokkuru525's Avatar
    Yea

    i followed this step :
    1. STEP
    Copy subfolders from the Applications folders to your device folder:

    /var/stash/Application.XXXXXX/

    and like when i turned the exxOS theme on, i dont see the unchanged icons or anything. not sure if i have messed it up the first time i tried. If i have messed up is there a way to restore the original files so i can try again? I've tried like 5-6 times now and it just doesnt work all the other stuff on exxos work
    2013-03-16 10:44 AM
  8. yamakasi73's Avatar
    Please!!! If you have Problems!! Please up an Screenshot!! Most its easier to see the Probs!

    Yeah thats what i mean xD

    would u Upload the changed Files?

    Here the new UniAW!! Credits to IanNicoll!!!

    UniAW.zip
    Last edited by yamakasi73; 2013-03-16 at 11:22 AM.
    2013-03-16 11:08 AM
  9. Koropokkuru525's Avatar
    Uhm, i'd post a screenshot, but when i followed the steps it was just like if i have not copied the folders into the applications folder, it looks normal lol
    2013-03-16 11:29 AM
  10. yamakasi73's Avatar
    don't understand!
    2013-03-16 11:31 AM
  11. Koropokkuru525's Avatar
    Like, for the page indicators, the instructions was to copy the _shortcut files into the Var/.../application.xxxxx folder. After i copied that into it, the next step was to turn on ExxOS in winterboard, and i should see the ExxOS springjump icons, and a non-themed one right?

    But for me, when i turn on winterboard, it the Springjump icons are the same as the original ExxOS ones.

    i'll post a screenshot
    2013-03-16 11:33 AM
  12. yamakasi73's Avatar
    You must copy the Indicator Theme in the Themefolder too and activate in Winterboard!
    2013-03-16 11:35 AM
  13. Koropokkuru525's Avatar
    exxOS-2013-03-16-09.39.09.png
    these are what the icons look like even if i turn on the indicator theme and changed the folder
    2013-03-16 11:40 AM
  14. yamakasi73's Avatar
    OK! And on the other Pages??? No Indicator SpringJump to see???




    You copy The IndicatorTheme to the Winterboardthemes???? And in Winterboard the IndicatorTheme on Top????
    2013-03-16 11:44 AM
  15. Koropokkuru525's Avatar
    It's not on top, and i copied it there, still nothing . Maybe i have messed it up already?

    Is there a way i can restore folders back to the original ones? without having to reorganize again?

    editted : I am just gonna remove and re-install springjumps, and then reinstall exxOS and see if it works. i'll let you know

    editted again : I FIXED IT! had to uninstall springjump and exxos and reinstall it all again
    Last edited by Koropokkuru525; 2013-03-16 at 04:16 PM.
    2013-03-16 11:49 AM
  16. yamakasi73's Avatar
    In Winterboard it MUST ON TOP!!!!!!
    2013-03-16 11:51 AM
  17. yamakasi73's Avatar
    hmmmmm......does anyone else have the Problems with the info.plist too???? For me, since the last Gridlockupdate, the info.plist doesn't work! See the Screenshot before from SB! And the Badge numbers are to high!

    Link LS-Theme updated!! New UniAW inside! And you can choose in Setup.js if you would like to see Fullweatherimages or the exxOS-Wall!






    exxOS5_Final_LS.theme.zip
    Last edited by yamakasi73; 2013-03-16 at 01:32 PM.
    2013-03-16 12:58 PM
  18. Hipperd's Avatar
    Hee Blue,
    Great theme, i have it all set now.
    I made LS a little dutch.ImageUploadedByModMyi1363436641.668589.jpgImageUploadedByModMyi1363436652.934047.jpg
    2013-03-16 02:24 PM
  19. smr_95's Avatar
    Yama final LS
    Wall - Borobudur Temple, Central Java, Indonesia.

    2013-03-16 02:35 PM
  20. drtglynch's Avatar
    search "slidetomod" in cydia..... you'll have multiple options for the slider, including complete removal. I removed it and use the taplock subtheme from "auros"


    exxOS-photo.png
    2013-03-16 02:40 PM
3,119 ... 1757656667686977117 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD