User Tag List

  1. Lkkwus's Avatar
    what??? Do change something else??? The LS works fantastic at all! Can you make an Screenshot from setup.js??
    Sure bro .

    2013-03-17 10:59 PM
  2. yamakasi73's Avatar
    hmmmmm, the settings in the Setup.js are right! No changes else you make??
    2013-03-17 11:01 PM
  3. Blue's Avatar
    So, New Featured Themes at Cydia are available.

    exxOS is NO Featured theme !

    I have excellent sales, top ratings, i donīt know why. Iīm really pissed of now.

    I canīt believe that, there are themers that got 3 Themes at once featured today ! Themes i never heard about and surely arnīt that popular and donīt have half the sales of exxOS. WTF !???

    2013-03-17 11:12 PM
  4. yamakasi73's Avatar
    Really bad Peter!!! And the most of them, are very old Themes! Not iOS5 or iOS6 ready!! Thats a shame!!!!
    2013-03-17 11:17 PM
  5. Jkauf55's Avatar
    @Yama,Argh I'm still getting the weather image even after changing to icon=false .. Any ideas bro ?
    what??? Do change something else??? The LS works fantastic at all! Can you make an Screenshot from setup.js??
    Sure bro .

    hmmmmm, the settings in the Setup.js are right! No changes else you make??
    if your checking this out via iFile's "Web View" feature it repeats the image. REBOOT your phone and that should clear up any hanging "caches"
    2013-03-17 11:17 PM
  6. Lkkwus's Avatar
    hmmmmm, the settings in the Setup.js are right! No changes else you make??
    No other changes bro
    2013-03-17 11:21 PM
  7. Blue's Avatar
    Okay, is just wrote some mails.

    I seems exxOS was overlooked (!). The MacCiti guys didnīt know it, donīt know about the sales (only Saurik knows) but write the suggestions for Sauriks Featured themes only.

    (That happens to be the reason why you find so many MacCiti-themes and themers at Featured themes)

    Anyway, it will become a Featured theme now in around 2 weeks.
    Last edited by Blue; 2013-03-18 at 12:14 AM.
    2013-03-18 12:10 AM
  8. acss29's Avatar
    Is there a bitesms theme for this? Thanks
    2013-03-18 12:43 AM
  9. smr_95's Avatar
    +1
    2013-03-18 01:14 AM
  10. Eagle1969's Avatar
    Thanks so much. Perfect!
    2013-03-18 02:49 AM
  11. Kensiv's Avatar
    @Yama,Argh I'm still getting the weather image even after changing to icon=false .. Any ideas bro ?
    I'm having the same problem.
    2013-03-18 03:42 AM
  12. smr_95's Avatar
    I'm having the same problem.
    Don;t do anything in setup.js....
    just go to css file & set #icons display: none;

    2013-03-18 04:00 AM
  13. Kensiv's Avatar
    Don;t do anything in setup.js....
    just go to css file & set #icons display: none;

    Thanks, that fixed it
    2013-03-18 04:04 AM
  14. Lkkwus's Avatar
    Don;t do anything in setup.js....
    just go to css file & set #icons display: none;

    Thanks 😬👍 working great now too
    2013-03-18 04:29 AM
  15. pinkinail's Avatar
    Thx Peter!!! Looks Amazing!!!!



    Hey man is there anyway to get the white wall without the black side bar please
    2013-03-18 05:04 AM
  16. smr_95's Avatar
    Glad to know you guys finally got it working
    2013-03-18 05:04 AM
  17. koreanboybrian's Avatar
    Hey I was wondering, how do I change the apps around ? Like I can't even get into wiggle mode.
    2013-03-18 05:34 AM
  18. yamakasi73's Avatar
    Very strange your Problems with my LS-Theme! At me all is OK! I don't know why there is this problem! But will search about!

    At all who have the Problems with the LS-Theme!! Did you do an Respring after settings done in setup.js???
    Last edited by yamakasi73; 2013-03-18 at 08:15 AM.
    2013-03-18 08:09 AM
  19. Kensiv's Avatar
    Very strange your Problems with my LS-Theme! At me all is OK! I don't know why there is this problem! But will search about!

    At all who have the Problems with the LS-Theme!! Did you do an Respring after settings done in setup.js???
    Yes. I did a respring and even a reboot. It still didn't work. Editing the CSS file was the only thing that worked for me.
    2013-03-18 08:20 AM
  20. yamakasi73's Avatar
    Did you have all loaded the last Version here from mmi?? Not the first and not the Version from Cydia!! .

    Think, Peter can you please update Post one? . Here is the last Version! And these works fine for me and many Friends!

    http://www.mediafire.com/download.php?nw7w9e7icl63dro
    Last edited by yamakasi73; 2013-03-18 at 08:23 AM.
    2013-03-18 08:20 AM
3,119 ... 2464727374757684124 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD