1. NewD's Avatar
    February? Where did you get that date?
    My inner circle keeps telling me 1 week after release.
    It took til late January (4 months) for iOS5 jb.. And until February (4+ months) for iOS6.. P0sixninja had the most exploits for 7 and yet Apple already patched half of those. There hasn't even been a successful failbreak of the latest beta for 7.. I guess we're reading different Twitter feeds, bro..
    2013-08-28 03:05 AM
  2. King_O_Hill's Avatar
    It took til late January (4 months) for iOS5 jb.. And until February (4+ months) for iOS6.. P0sixninja had the most exploits for 7 and yet Apple already patched half of those. There hasn't even been a successful failbreak of the latest beta for 7.. I guess we're reading different Twitter feeds, bro..
    Yes we are.

    Check out WW3 for iOS 9/10 - Widget-Weather 3.0
    2013-08-29 12:26 AM
  3. NewD's Avatar
    Yes we are.
    I like "your feeds" news better!! .. But it sure ain't that optimistic from evad3rs and planetbeing..

    And I sure hope they don't blow exploits for a 7.0.0 jailbreak or even 7.0.1.
    Last edited by NewD; 2013-08-29 at 01:16 AM.
    2013-08-29 01:11 AM
  4. GroovyCarrot's Avatar
    Sorry for the delay guys, had a few emails about it but it's just stuck in processing, have asked to speed it up but we'll see what happens
    2013-08-31 01:08 AM
  5. gdd2010's Avatar
    Well, isn't this a *****! I've been getting random reboots and I thought it was fixed, but the issue has returned. Can anyone read the Diag reports. I think I'm either going to have to restore (6.1.3 DAMNIT!!!) and lose my JB or replace my battery. Anyone have a clue? I'm so pissed right now. Keyboard delays in presses, slide gestures are intermittent and random reboots. PISSING ME OFF!!!!

    Update: Well, I got my phone charged up to about 66% and the random reboots have stopped. The only issue I have are the Crash Reports. This WDT Timeout seems to be the issue. Can anyone understand these reports and give me an idea as to what is causing this? I also have the crash logs from Crash Reporter. I will upload them if anyone can help. I REALLY don't want to lose the JB.
    Last edited by gdd2010; 2013-09-03 at 12:48 PM.
    2013-09-03 12:09 PM
  6. GroovyCarrot's Avatar
    Everything I've read on it points to it being a carrier issue, not sure exactly what the wdt timeout service is but mail me all your crash reports and syslogs and I'll take a look at them for you mate. In the mean time don't let your phone lose signal as it sounds like it's struggling to fetch data from your carrier as a timeout service would suggest. Just mail me dude

    Edit:
    Did some more reading and seems to be a kernel panic possibly caused by loss of signal like I suggested, apparently it's mainly a problem on 5.0.1, what iOS version are you using?

    I found this post too:
    For your info, in case it may help, I did only a "reset SETTINGS" to default and it is working like a charm since 1 week now. But I never powered it down yet...
    You can give a try and keep us informed !
    many thx
    Which worked for some guy on a 3GS, you may just need to take the phone to your carrier and tell them to sort it out though :/
    Last edited by GroovyCarrot; 2013-09-03 at 02:00 PM.
    2013-09-03 01:50 PM
  7. skiptowncat's Avatar
    I had a few safe modes and had to uninstall then reinstall the .deb. it's been fine since that though.

    Only a small gripe with the theme is the scrolling in the folders can be tricky. Other than that its amazing.
    2013-09-03 03:15 PM
  8. GroovyCarrot's Avatar
    Resolved the issue for gdd, turns out it was Auxo but that's down to the devs to patch

    I had a few safe modes and had to uninstall then reinstall the .deb. it's been fine since that though.

    Only a small gripe with the theme is the scrolling in the folders can be tricky. Other than that its amazing.
    Thanks for the feedback, I actually have had thoughts on that and I can add new node types in future with functionality to suit

    Submitted 4.1 to MMI today since they're taking their sweet time with processing 4.0 hasn't even gone up so we'll just have to wait patiently
    2013-09-04 01:54 AM
  9. Alfroggy's Avatar
    I installed Cydia just to check on releases you know.
    The theme in my posts is 3 4 All, by Sk37cH.

    The numerous versions released, and infinite versatility, beats IconOmatic mods. By quality.
    2013-09-04 08:13 AM
  10. gdd2010's Avatar
    Anyone know what mediaserverd is? Just got a reboot and crashlog is showing this and for some reason, it seems to be common in my other issues.

    Interesting, I researched and found that momentarily turning off Data, solves the issue, then restarting it and no reboot/crashes. I believe, Groovy, you are on to something! I'm going to do a network reset and if that doesn't fix it for good, then a SIM card change is in order.
    Last edited by gdd2010; 2013-09-04 at 11:54 AM.
    2013-09-04 09:57 AM
  11. GroovyCarrot's Avatar
    I'm pretty sure it's a carrier issue, hopefully not hardware but I can't imagine why it would have started all of a sudden. As I said try to keep your carrier level above 0 and tell your network, generally if you complain and demand enough you'll get a free phone out of it haha
    2013-09-04 02:58 PM
  12. Krima's Avatar
    It's LIVE in Cydia!!! Lets do this.
    2013-09-04 07:34 PM
  13. Simon's Avatar
    Just bought it and tried it for the first time. Awesome concept, looks and feels amazing, totally different experience than the normal ui. Great job man
    2013-09-04 07:52 PM
  14. King_O_Hill's Avatar
    Here we go! Lets hope that everyone loves the update. It is truly amazing.

    Check out WW3 for iOS 9/10 - Widget-Weather 3.0
    2013-09-04 07:52 PM
  15. GroovyCarrot's Avatar
    Thanks for the support guys, really appreciated it and glad all the hard work has paid off. Yes update is live guys so go and get it!
    2013-09-04 08:16 PM
  16. Alfroggy's Avatar
    Hey folks !

    I got the awesomely good news on my way back home from work and hit the 'Update' button. Cydia did its thing, and didn't ask for a respring when done.

    I resprang, then loaded NGUI4 in DreamBoard, which brought up the runtime error : no plist found popup, with options to continue or to exit.

    I exited to SpringBoard, then rebooted, still the same in DreamBoard.

    Uninstalled NGUI in Cydia, rebooted and installed it back, rebooting after. Even without opening DreamBoard the error popup showed up.

    What can I do different ?

    Thanks.
    The theme in my posts is 3 4 All, by Sk37cH.

    The numerous versions released, and infinite versatility, beats IconOmatic mods. By quality.
    2013-09-04 10:23 PM
  17. udiflpb's Avatar
    Hey folks !

    I got the awesomely good news on my way back home from work and hit the 'Update' button. Cydia did its thing, and didn't ask for a respring when done.

    I resprang, then loaded NGUI4 in DreamBoard, which brought up the runtime error : no plist found popup, with options to continue or to exit.

    I exited to SpringBoard, then rebooted, still the same in DreamBoard.

    Uninstalled NGUI in Cydia, rebooted and installed it back, rebooting after. Even without opening DreamBoard the error popup showed up.

    What can I do different ?

    Thanks.
    same thing here
    2013-09-04 10:39 PM
  18. Krima's Avatar
    Hey folks !

    I got the awesomely good news on my way back home from work and hit the 'Update' button. Cydia did its thing, and didn't ask for a respring when done.

    I resprang, then loaded NGUI4 in DreamBoard, which brought up the runtime error : no plist found popup, with options to continue or to exit.

    I exited to SpringBoard, then rebooted, still the same in DreamBoard.

    Uninstalled NGUI in Cydia, rebooted and installed it back, rebooting after. Even without opening DreamBoard the error popup showed up.

    What can I do different ?

    Thanks.
    Do u have activator installed?
    2013-09-04 10:44 PM
  19. Alfroggy's Avatar
    Do u have activator installed?
    Yes, from BigBoss : 1.8.1

    I really don't have no clue as to what is wrong.

    There's an Info.plist alright, the same kind Metroon has, with 'Nothing' under the key.

    Wait, let me try to deactivate Metroon's dylib first !
    Last edited by Alfroggy; 2013-09-04 at 11:15 PM.
    The theme in my posts is 3 4 All, by Sk37cH.

    The numerous versions released, and infinite versatility, beats IconOmatic mods. By quality.
    2013-09-04 10:47 PM
  20. menard_00's Avatar
    Keyboard doesn't pop up when I try to rename a node identifier. Any else having this problem?
    2013-09-04 10:58 PM
1,183 ... 8161718192028 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD