1. xHiZoR9's Avatar
    i dont even see that option lol..
    2014-02-14 08:57 PM
  2. Freakdog's Avatar
    Do u have reduce motion turned on?
    Color me dumb/stupid...I don't recall having seen this as a recommendation.

    Was this documented? Is it just something that someone else has tried? What would it fix?

    I've had a lot of undesired resprings and if this might solve some of them, I'm all for giving it a go, but I'm curious as to the origination of the suggestion, first.

    i dont even see that option lol..
    Settings / General / Accessibility
    2014-02-15 12:29 AM
  3. Krima's Avatar
    It's the way the theme hooks into the animations. When this gets turned on it changes the animations and affects the way it handles it's custom animations. If I'm understanding it correctly.

    By default this option is off on iPhones so that may be why it isn't documented. Let me know if that helps with apps not loading quickly.
    2014-02-15 12:32 AM
  4. xHiZoR9's Avatar
    It's the way the theme hooks into the animations. When this gets turned on it changes the animations and affects the way it handles it's custom animations. If I'm understanding it correctly.

    By default this option is off on iPhones so that may be why it isn't documented. Let me know if that helps with apps not loading quickly.
    oh so reduce motion is off and i should try to turn off animations? il see what happens

    without animations, it takes longer to load apps or the same im not sure. is there a way to prevernt that from happening?
    Last edited by xHiZoR9; 2014-02-15 at 12:46 AM.
    2014-02-15 12:35 AM
  5. King_O_Hill's Avatar
    It might be time to start an iPad thread!

    Hint hint!

    Check out WW3 for iOS 9/10 - Widget-Weather 3.0
    2014-02-15 12:42 AM
  6. Krima's Avatar
    oh so reduce motion is off and i should try to turn off animations? il see what happens

    without animations, it takes longer to load apps or the same im not sure. is there a way to prevernt that from happening?
    No you want animations on. So do not have reduce motion on.
    2014-02-15 06:18 AM
  7. xHiZoR9's Avatar
    No you want animations on. So do not have reduce motion on.
    i have had it on since i installed it with reduce motion off. not sure why it still does this
    2014-02-15 07:21 AM
  8. D1LL1NG3R's Avatar
    It's the way the theme hooks into the animations. When this gets turned on it changes the animations and affects the way it handles it's custom animations. If I'm understanding it correctly.

    By default this option is off on iPhones so that may be why it isn't documented. Let me know if that helps with apps not loading quickly.
    if i turn it on on my 5s nextgenui isnīt usable anymore... be carefull with that.if i hadnīt my settings still in the app switcher i had to remove nextgen with a mac or pc manually and force a respring

    better not deal with that trigger
    @D1LL1NG3R
    2014-02-15 08:34 AM
  9. Freakdog's Avatar
    Holy crash test dummies, Batman! Can I have 4.3.9b back, please? At least five or six crashes to safe mode since the new version landed on my phone.

    I can't even keep it running long enough to turn off the matter and put it back on the default theme.

    I'll email the crash and system logs as soon as I can.
    Last edited by Freakdog; 2014-02-16 at 01:47 AM.
    2014-02-16 01:44 AM
  10. GroovyCarrot's Avatar
    Holy crash test dummies, Batman! Can I have 4.3.9b back, please? At least five or six crashes to safe mode since the new version landed on my phone.

    I can't even keep it running long enough to turn off the matter and put it back on the default theme.

    I'll email the crash and system logs as soon as I can.
    Yes sorry I changed quite a lot here and added some new core features so appreciate any crash reports - I actually load apps radio framework for wifi signal strength data so I'm not 100% sure how well it fares on all devices
    2014-02-16 02:04 AM
  11. Hip5's Avatar
    Yes sorry I changed quite a lot here and added some new core features so appreciate any crash reports - I actually load apps radio framework for wifi signal strength data so I'm not 100% sure how well it fares on all devices
    I am running it on a 5s and have had no problems.
    Later;HIP5
    2014-02-16 02:11 AM
  12. GroovyCarrot's Avatar
    Debugging mode in settings and then reproducing the crash will help me interpret the syslog
    2014-02-16 02:25 AM
  13. Freakdog's Avatar
    4.3.11b didn't fix it.

    Trying to get the last couple of logs together for you.

    But I don't know if I'll be able to keep it running in regular mode to hit the settings.
    2014-02-16 02:28 AM
  14. NewD's Avatar
    Newest version is amazing and rock solid on my 5S.. With the tweaks listed in my sig.

    And finally so ZIPPY! When returning from an app to nodes.. No more lag .. It's totally transparent now.. Feels like a traditional springboard theme - in terms of smooth operation.. But WAY FRICKIN COOLER than a traditional springboard theme! Lol ! Great work Jake!!
    2014-02-16 03:03 AM
  15. Freakdog's Avatar
    Yes sorry I changed quite a lot here and added some new core features so appreciate any crash reports - I actually load apps radio framework for wifi signal strength data so I'm not 100% sure how well it fares on all devices
    Crash and syslog sent up. Turned off wifi (at least until the next update) and the crashes have stopped.

    Something I've noticed since the 4.3.10b drop, at least with EM1TT3R enabled, there is often a significant delay in putting the elements back onto the screen. The background reappears, but the nodes don't necessarily reappear unless I go into and back out of the multitasking view.

    I also noted that without the GPU setting enabled EM1TT3R's battery indicators don't appear unless the phone's charging.

    At one point during all the crashing, I actually removed EM1TT3R but its battery and signal indicators were still showing in the other themes.

    Lot's of weirdness. ;-)
    2014-02-16 03:59 AM
  16. GroovyCarrot's Avatar
    Crash and syslog sent up. Turned off wifi (at least until the next update) and the crashes have stopped.

    Something I've noticed since the 4.3.10b drop, at least with EM1TT3R enabled, there is often a significant delay in putting the elements back onto the screen. The background reappears, but the nodes don't necessarily reappear unless I go into and back out of the multitasking view.

    I also noted that without the GPU setting enabled EM1TT3R's battery indicators don't appear unless the phone's charging.

    At one point during all the crashing, I actually removed EM1TT3R but its battery and signal indicators were still showing in the other themes.

    Lot's of weirdness. ;-)
    Thanks for the report dude, I have found the nodes don't appear sometimes and randomly but haven't been able to reproduce it effectively. I will look into the GPU bug with battery, haven't switched the feature off really since implemented so thanks for testing that one! I have fixed the wifi crashes but found a few more UI based problems while fixing, there's also an animation bug where if you leave an app the animations stop on the HUB

    Anyway it's 5am now so will sleep and fix tomorrow night was hoping to hit cydia with a public version tomorrow so should be getting the last few bugs out!
    2014-02-16 05:56 AM
  17. Freakdog's Avatar
    Installed 4.3.12b, enabled wifi...so far, so good. Out if curiosity, And I've looked in both the Praxis and Legacy themes...should I be noticing a separate wifi signal indicator, somewhere in the vicinity of the hub?

    Thanks for all the work you're putting into this. It surely rocks.
    2014-02-16 06:18 AM
  18. GroovyCarrot's Avatar
    Installed 4.3.12b, enabled wifi...so far, so good. Out if curiosity, And I've looked in both the Praxis and Legacy themes...should I be noticing a separate wifi signal indicator, somewhere in the vicinity of the hub?

    Thanks for all the work you're putting into this. It surely rocks.
    Awesome dude and actually the support for wifi indication is there but I didn't add those graphics to praxis yet - will try and find some time soon but I'm busy all week :/ D1's got it working on EM1TT3R now though so expect and update there soon
    2014-02-17 04:59 PM
  19. heisbrad's Avatar
    Hey Groovy can you help me sort this color scheming issue out. The menu stays this violet shade and doesn't change with the color scheme of my choice.
    ImageUploadedByModMyi1392656695.119115.jpg
    2014-02-17 06:04 PM
  20. Draugole's Avatar
    i really love this theme. Actually it's running at iPhone 4 without inconvenients. I'm thinking about buying an iPhone 5c or 5s. And this is the theme i will use 100% surely. Thanks for NextGenUI.
    2014-02-18 08:45 AM
1,183 ... 38464748495058 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD