1. JaeFuma's Avatar
    Hey there, I'm hoping someone can help me out.

    I have the jellylock theme for my lockscreen. I really like it and wanted to make another icon for it. For the app "SimplyRain." (I find myself opening and closing it a lot to adjust it). I made the icon and tried to add it, but it never shows up. It just shows the regular icon. I don't know where to go to figure out the name it needs to be.

    I've tried "jellylock_SimplyRain_active.png" (and the variations it should need). I tried "com.SimplyRain.png," as well as the "app3.png" suggestion I've heard. Is there a place in the app where I can find the right name to get the icon to show up? I attached an image of the screen so you can see what theme I'm talking about. Any help would be welcomed.

    Jelly Lock lock screen icon?-photo.png
    2013-12-23 08:17 AM
  2. JaeFuma's Avatar
    Aww, no one knows how to figure out the name?
    2013-12-24 05:37 AM
  3. King_O_Hill's Avatar
    First, are you using winter board to respring?

    Check out WW3 for iOS 9/10 - Widget-Weather 3.0
    2013-12-24 06:08 AM
  4. JaeFuma's Avatar
    First, are you using winter board to respring?

    Yes.
    I know some say you don't have to do that, but I've tried it a few times and the icon is the same. I'm assuming I'm not naming it right?
    2013-12-24 06:10 AM
  5. King_O_Hill's Avatar
    You use WB respring, because it clears the correct caches. Not all resprings do the same job.

    Anyway, I don't have this app so I can't help you. But the information should be in the info.plist file for this app. You can get AppInfo from Cydia to help find this info. It's free

    Check out WW3 for iOS 9/10 - Widget-Weather 3.0
    2013-12-24 08:30 AM
  6. JaeFuma's Avatar
    You use WB respring, because it clears the correct caches. Not all resprings do the same job.

    Anyway, I don't have this app so I can't help you. But the information should be in the info.plist file for this app. You can get AppInfo from Cydia to help find this info. It's free
    I finally figured it out. I was looking at the wrong info in the info.plist. Thank you though. That plus the resprings worked it all out.
    2013-12-24 08:43 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD