1. Sortilege's Avatar
    Hello, i have been jaibroken on my 3g running FW 3.0.1 since it has been available. All off a sudden yesterday my phone seemed warm and was losing battery power at an alarming rate. Now it lasts less than half a day in standby. I only send a few texts in my work day and its dead within hours. Please can someone offer some help?
    2009-08-26 10:04 PM
  2. ALL DAY's Avatar
    ^Strange. Make sure you turn off SSH and things of that nature when you're not using them.

    If you think it could be a hardware issue, take it in to Apple and see what they'll do for you; a lot of times they'll swap it out no problem.
    Respect your elders.
    2009-08-26 10:27 PM
  3. Sortilege's Avatar
    I have everything that sucks power off unless i need it. I have a jailbroken phone on t-mobile that i bought off ebay so its not activated with att and i dont have the original purchase recipt. Will apple still swap it out?
    2009-08-27 01:35 AM
  4. ALL DAY's Avatar
    Yep, they will if there's definitely a problem with it, which in your case sounds like it could be.

    Have you tried restoring yet?
    Respect your elders.
    2009-08-27 01:41 AM
  5. Sortilege's Avatar
    actually just did a full restore and am in the middle of reinstalling everything. I had to set it up as a new phone because i know that 3x has issues with battery if you do it from a backup. Am depleting the battery now and going to give it a full charge and see what happens in the morning. Just strange it happened suddenly like that.
    2009-08-27 01:47 AM
  6. ALL DAY's Avatar
    Yep... Hopefully it'll work out for you. Good luck.
    Respect your elders.
    2009-08-27 01:48 AM
  7. Sortilege's Avatar
    Whoo Hoo. Seemed to work well with a complete restore and setting up as new phone. A bit of a pain to have to go through it and still a mystery as to why it even started happening. Now if i can figure out why i have NEVER picked up a gps signal on this thing i will be good ;-)
    2009-08-27 08:48 PM
  8. tiguy99's Avatar
    Does it pick it up after the restore?
    2009-08-28 06:04 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD