1. shera82's Avatar
    had 2.1 firmware and downgraded to 1.1.4 via itunes 7.5
    unlocked, jailbroke, activate via iliberty+ with a tmobile sim
    i have one single bar but can't make calls
    i have wifi access
    under settings there is no carrier option to select tmobile
    under network settings there is no edge option.

    any suggestions...
    2008-10-02 07:42 PM
  2. Poseidon79's Avatar
    I bet you missed the step that involves erasing the 2.0+ baseband (4.05.04). Read my guide and go from step 11.

    http://www.modmyi.com/forums/general...0-1-1-4-a.html


    And just out of sheer curiosity... why are you downgrading?
    2008-10-02 08:09 PM
  3. nighserenity's Avatar
    I have a similar problem but I do not think it was 2.1 firmware originally because I got it from someone who upgraded to iphone 3g as soon as it came out. And the one I got was fresh restored.

    I used iliberty+ to jailbreak and unlock, but I don't think it has unlocked it. I can do everything on the phone but use it as a phone, it't like an itouch right now.

    I have at&t, but I am on the old grandfather at&t blue sim cards. I installed 1.1.4 successfully on the iphone via itunes 7.6, and ran iliberty+ with all the original payloads checked. Like I said it seemed to go smoothly, but when I put my sim card in I don't get any signal. For a while I see the very smallest bar, but then it goes away and says "no service". It doesn't show the carrier either.

    Do I need to have the sim card in when I unlock? Could this be an issue with my old sim card? The faq of George Zhu's blog says most of the original payloads are safe to run multiple times. Can I just run iliberty+ again with only "unlock" checked?
    2009-02-16 12:15 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD