1. L!z@rD's Avatar
    Hiiii guyz my iphone installer says main script execution failed when i download some thing .............. so if any 1 knows plz tell me plz.......ty
    2008-04-22 10:08 AM
  2. ammarmalhotra's Avatar
    try adding good sources to it...
    2008-04-22 10:48 AM
  3. Jest's Avatar
    Have you installed BSD Subsystem? Some of the applications in Installer need it to install...
    2008-04-22 11:00 AM
  4. L!z@rD's Avatar
    i didn't understand what u mean to say..........what i have to do.
    2008-04-22 11:41 AM
  5. bbplayer5's Avatar
    Its a permission problem. To fix it you need to SSH into your phone and run the following commands in terminal:

    ssh [email protected]<your phones IP address>
    *Type your password

    cd /
    cd Applications/
    chmod +s Installer.app/Installer
    chown -R root:wheel Installer.app
    reboot

    *****

    That should fix your problem. This happens all the time to me and its quite annoying. Also make sure your queue is cleared before trying to install again.
    2008-04-22 02:51 PM
  6. pindju's Avatar
    I'm getting when using the commands the following errors:

    chmod +s Installer.app/Installer
    dyld: Library not loaded: /usr/local/arm-apple-darwin/lib/libgcc_s.1.dylib
    Referenced from: /bin/chmod
    Reason: no suitable image found. Did find:
    /usr/local/arm-apple-darwin/lib/libgcc_s.1.dylib: stat() failed with errno=13
    zsh: trace trap chmod +s Installer.app/Installer

    chown -R root:wheel Installer.app
    dyld: Library not loaded: libarmfp.dylib
    Referenced from: /usr/bin/chown
    Reason: unsafe use of relative path libarmfp.dylib in /usr/bin/chown with setuid binary
    zsh: trace trap chown -R root:wheel Installer.app

    Any idea what's wrong?
    Thaks.
    2008-07-04 10:47 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD