User Tag List

  1. toomas's Avatar
    MY phone keeps force closing. When I go into certian apps like safari, it goes back to the springboard. I have crashreport installed but don't know when or how to use it or what im looking for when I do. I'll post everything I've got installed. I'm lost an upset. I asked Siri to find me emissions places and it brought up the options like normal. I chose what I wanted and it then it Brought up the map. When i went to push the info tab on the location, a blank white screen pops up for just a second and then it suddenly jumps back to the home screen. When it's in safe mode it functions normally.
    Although Siri has been very "laggy" or slow. Not as quick/responsive as it was. Any ideas? Help please mad thanks to anyone with input
    *ill be sure to be more clear
    Last edited by toomas; 2012-04-07 at 02:50 AM.
    I Love My 4s white
    p.s. Dont Forget To Thank Those Helpful People Out There!!
    2012-04-06 08:39 PM
  2. H4CK3R's Avatar
    Can you reword the last part? I couldn't understand a single thing...
    2012-04-06 09:00 PM
  3. toomas's Avatar
    Can you reword the last part? I couldn't understand a single thing...
    Does that help at all?
    I Love My 4s white
    p.s. Dont Forget To Thank Those Helpful People Out There!!
    2012-04-07 06:01 AM
  4. H4CK3R's Avatar
    I would reccomend you restore. Did you notice this happening after installing any certain tweaks or something?
    2012-04-07 11:58 AM
  5. Benson11's Avatar
    I have faced also same issue. But in my case restoring solved my problem. So you can try it.
    2012-04-10 03:27 PM
  6. toomas's Avatar
    Just to be safe. How should I go about restoring. And again I'll thank yall once I'm on the computer.
    I Love My 4s white
    p.s. Dont Forget To Thank Those Helpful People Out There!!
    2012-04-12 05:58 AM
  7. 2k1's Avatar
    Have ya got it working?
    2012-04-12 11:59 AM
  8. H4CK3R's Avatar
    I was wondering the same thing...
    2012-04-12 12:08 PM
  9. toomas's Avatar
    ya it was Protect my privacy. it was enabled so i disabled it. and it works like a charm now. i Feel like an idiot lol
    I Love My 4s white
    p.s. Dont Forget To Thank Those Helpful People Out There!!
    2012-04-13 06:26 AM
  10. 2k1's Avatar
    Lol not an idiot this stuff happens all the time. Glad ya got it working
    2012-04-13 11:36 AM
  11. H4CK3R's Avatar
    Glad it worked bro
    2012-04-13 12:35 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD