1. MamaJaay's Avatar
    Your homie Chevy...
    37 yrs

    Otherwise know as Jahmar
    2013-05-12 10:31 PM
  2. NewD's Avatar
    Your homie Chevy...
    37 yrs

    You rock, bro!! Thanks for all you share with us!!
    2013-05-12 10:34 PM
  3. chevymusclecar's Avatar
    Otherwise know as Jahmar
    Yep.

    You rock, bro!! Thanks for all you share with us!!
    Sure thing bud! Is my pleasure.
    2013-05-12 10:35 PM
  4. NewD's Avatar
    Okay.. You all have shared clearer better photos than I offered.. Here's my wife and I the morning of our eldest daughter's wedding Oct2012..

    2013-05-12 10:39 PM
  5. Krima's Avatar
    Your homie Chevy...
    37 yrs

    So this is the guy that was stepping up on me. Glad it wasn't in person.
    2013-05-12 10:59 PM
  6. GUNNY29's Avatar
    Your homie Chevy...
    37 yrs

    It's awesome to put a face to one of the coolest kindest most genuine people I've met online, Big respect Chevvy 👊💢👊💢
    Click My Sig For my auros Mods
    2013-05-12 11:14 PM
  7. chevymusclecar's Avatar
    Likewise Big Gun! Thx my bro! #Respect
    2013-05-12 11:20 PM
  8. Dalvar3's Avatar
    Among all these great pictures of this marvelous community, I've applied iLEX Rat again. This time I'm going to skip some suspicious packages such as foldericons and Lockinfo. Btw, can someone suggested me a great Lockscreen notification management tool to use instead of Lockinfo? THanks.
    2013-05-13 12:19 AM
  9. stratnik's Avatar
    Ok, I'll join the party
    39 yrs
    Last edited by stratnik; 2013-05-13 at 12:29 AM.
    2013-05-13 12:21 AM
  10. VOLTAGExDT's Avatar
    Among all these great pictures of this marvelous community, I've applied iLEX Rat again. This time I'm going to skip some suspicious packages such as foldericons and Lockinfo. Btw, can someone suggested me a great Lockscreen notification management tool to use instead of Lockinfo? THanks.
    I use lockinfo without any problems...

    as well if you grab the beta repo for lockinfo you will have the uptodate version..

    but again 3 iphones all lockinfo no issues.
    2013-05-13 12:31 AM
  11. King_O_Hill's Avatar
    Among all these great pictures of this marvelous community, I've applied iLEX Rat again. This time I'm going to skip some suspicious packages such as foldericons and Lockinfo. Btw, can someone suggested me a great Lockscreen notification management tool to use instead of Lockinfo? THanks.
    Notification center, it's built in!

    Check out WW3 for iOS 9/10 - Widget-Weather 3.0
    2013-05-13 01:38 AM
  12. Dalvar3's Avatar
    Does someone pls confirm that Weather widgets refreshes location with no problem having BatteryDoctorPro installed?

    I use lockinfo without any problems...

    as well if you grab the beta repo for lockinfo you will have the uptodate version..

    but again 3 iphones all lockinfo no issues.
    2013-05-13 01:59 AM
  13. Marty McFly's Avatar
    Hi all,
    Experienced an issue today that I'm wondering if others have seen.

    I did some travelling today around the GTA (greater Toronto area). I noticed that while on the highway doing 100-120km (60-75 mph), my location would not update automatically. As soon as I reached my destination or even just exited the highway and hit the city streets (ie: slower speeds), everything was totally fine and location updated like it should. Just didn't seem to update at the higher speeds. I found that I could get it to update on the highway if I just opened and closed the MyLocation app. Weird huh?

    Has anyone seen this before or even bothered to look for it - lol? I know we're not suppose to be looking at cell phones while driving so please no safety tips

    Thanks in advance for any direction or explanation.
    2013-05-13 02:00 AM
  14. nik1975's Avatar
    2013-05-13 03:16 AM
  15. bliken's Avatar
    That is weird. I was on expressway between Arkansas and Oklahoma going 80mph and everytime I checked it had a different location.

    Sorry didn't help but wanted to let you know mine updated fine. Using 6.1 LS plane with extras.


    Hi all,
    Experienced an issue today that I'm wondering if others have seen.

    I did some travelling today around the GTA (greater Toronto area). I noticed that while on the highway doing 100-120km (60-75 mph), my location would not update automatically. As soon as I reached my destination or even just exited the highway and hit the city streets (ie: slower speeds), everything was totally fine and location updated like it should. Just didn't seem to update at the higher speeds. I found that I could get it to update on the highway if I just opened and closed the MyLocation app. Weird huh?

    Has anyone seen this before or even bothered to look for it - lol? I know we're not suppose to be looking at cell phones while driving so please no safety tips

    Thanks in advance for any direction or explanation.
    2013-05-13 03:25 AM
  16. mfisherbsu's Avatar
    Does someone pls confirm that Weather widgets refreshes location with no problem having BatteryDoctorPro installed?
    Working ok with BatteryDoctorPro running on my i5 ios6.1.
    2013-05-13 03:37 AM
  17. NewD's Avatar
    I experienced VERY sluggish updating even on back roads coming home the other night. I'd be in the town and almost through it to the next town before the widgets would update. Suffice it to say my widgets are not updating in a timely way. And for the first time I'm ready to, Sorry, King, put part of the blame on the MyLocation app. My location path file is getting its entires late. And two towns I passed through we're not registered in the LocationPath.txt file.

    We're at a place now where we're quite far from the initial jailbreak and a lot of us are downloading new stuff. Lots of updates. I still maintain what I have for weeks - that there's a tweak conflict messing with MyLocation and its ability to pass the coordinate info onto our widgets.
    2013-05-13 04:05 AM
  18. VOLTAGExDT's Avatar
    Ok, I'll join the party
    39 yrs
    is your last name Baldwin...

    come on you surely see a Baldwin in there.

    Whats in your wallet?
    2013-05-13 04:22 AM
  19. Simon's Avatar
    So got slider animation working with the window blind. Works great. Until I try to enable turbulence on it. The turbulence works and it still slides down but for some reason the image gets compressed to what looks like half the height it should be. And I have no idea why.





    2013-05-13 05:15 AM
  20. roman3001's Avatar
    So got slider animation working with the window blind. Works great. Until I try to enable turbulence on it. The turbulence works and it still slides down but for some reason the image gets compressed to what looks like half the height it should be. And I have no idea why.





    Can you share your jellylock?
    THX
    2013-05-13 05:49 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD