User Tag List

  1. rasputin007's Avatar
    I used the default location number (1199409) and have iWidget 1.0.1 installed.
    I have to turn gps off as I do not have a myLocation.txt file, but will copy one into /var/mobile/Documents and see what that does.
    Have now a myLocation.txt file, installed iWidget again, NO settings change, now its stuck at Loading...
    for over 2 minutes.
    Could you try the my coordinates
    lat: 38.898717
    long: -77.035974

    Bizzare, it works now with gps off, get weather for Libagon instantly.
    Now that is even cooler. It was working fine when I selected the gps off.
    Now I deleted the myLocation.txt file (actually renamed it), respring and back to lag in unlock speed and reboot.
    Last edited by rasputin007; 2013-04-01 at 10:40 AM.
    Nothing is impossible only miracles take a bit longer!
    2013-04-01 10:18 AM
  2. <Ian Nicoll/>'s Avatar
    I used the default location number (1199409) and have iWidget 1.0.1 installed.
    I have to turn gps off as I do not have a myLocation.txt file, but will copy one into /var/mobile/Documents and see what that does.
    Even with GPS on, if it finds no MyLocation.txt file is should automatically use your yahoo code. Give it a try.
    Last edited by <Ian Nicoll/>; 2013-04-01 at 10:29 AM.
    2013-04-01 10:25 AM
  3. The.Drifter's Avatar
    I used the default location number (1199409) and have iWidget 1.0.1 installed.
    I have to turn gps off as I do not have a myLocation.txt file, but will copy one into /var/mobile/Documents and see what that does.
    I cant seem to duplicate your issue on my device

    I tried it again with these options:



    and am getting this with no crashing:



    You now have me at a loss M8, maybe something to do with your device setup?

    Can someone else please try the iWidget version and see if its working on your Device,
    I need to see if its device specific problem or a problem with the Uniaw iWidget itself.
    That would be much appreciated.

    @Ras, did you try the winterboard version of the UniAW6 as well?
    Does the winterboard version of the crash on you ?
    Last edited by The.Drifter; 2013-04-01 at 10:40 AM.
    2013-04-01 10:28 AM
  4. Scoot62's Avatar
    An absolutely gorgeous addition to the UniAW family, the lil darling is cooing away nicely on the owd 3G, thank you daddy.
    2013-04-01 10:30 AM
  5. <Ian Nicoll/>'s Avatar
    I cant seem to duplicate your issue on my device

    I tried it again with these options:



    and am getting this with no crashing:



    You now have me at a loss M8, maybe something to do with your device setup?

    Can someone else please try the iWidget version and see if its working on your Device,
    I need to see if its device specific problem or a problem with the Uniaw iWidget itself.
    That would be much appreciated.
    i5, + i4S IOS 6.1.2, GPS on, GPSoff, renamed myLocation.txt (so can't find it) all working perfect.

    How do you check what version of iWidget you have?
    Last edited by <Ian Nicoll/>; 2013-04-01 at 10:41 AM.
    2013-04-01 10:38 AM
  6. markfern811's Avatar
    Thank you, running iWidget on iPhone 4.
    ImageUploadedByModMyi1364809469.258775.jpg
    2013-04-01 10:44 AM
  7. rasputin007's Avatar
    Now it works fine, after the inital reboot, gps off, no myLocation.txt file and lag in unlock speed is also back to normal.
    I have no other tweaks, apart from Clock Hide and Dim Delay.
    I will de-install iWidget and start all over again, lets see how that works.
    Last edited by rasputin007; 2013-04-01 at 10:49 AM.
    Nothing is impossible only miracles take a bit longer!
    2013-04-01 10:47 AM
  8. The.Drifter's Avatar
    Now it works fine, after the inital reboot, gps off, no myLocation.txt file and lag in unlock speed is also back to normal.
    I have no other tweaks, apart from Clock Hide and Dim Delay.
    I will de-install iWidget and start all over again, lets see how that works.
    Is it the iWidget version or the WinterBoard version that's now working?
    2013-04-01 10:54 AM
  9. <Ian Nicoll/>'s Avatar
    The.Drifter (iWidget guru) will answer ALL your questions about the iWidget cause I no nothin!.

    Seriously though, thanks bud for helping.

    But you don't need to turn off the gps, and the am/pm is only if you have activated the digital clock in the css.
    2013-04-01 10:59 AM
  10. The.Drifter's Avatar
    How do you check what version of iWidget you have?
    I don't think Eldwin changed the version number when he added the Edit option. It shows 1.0.1 on the MMI Repo in Cydia.
    I would just recommend reinstalling the iWidget tweak in Cydia just to be sure
    2013-04-01 10:59 AM
  11. <Ian Nicoll/>'s Avatar
    An absolutely gorgeous addition to the UniAW family, the lil darling is cooing away nicely on the owd 3G, thank you daddy.
    Your running this on an iPhone 3G?? who's "daddy"?
    2013-04-01 11:01 AM
  12. Scoot62's Avatar
    Your running this on an iPhone 3G?? who's "daddy"?
    Yeah its running alright! 3G 4.2.1

    Tsk, why you ARE the daddy Ian!
    2013-04-01 11:08 AM
  13. <Ian Nicoll/>'s Avatar
    Yeah its running alright! 3G 4.2.1

    Tsk, why you ARE the daddy Ian!
    LOL..

    Wow, thanks for that info, and I was worried it might lag on an i4! You might see some issues in the heavier animations though (like daytime showers), good luck though M8.
    2013-04-01 11:13 AM
  14. Blue's Avatar
    Great Job Ian.

    I have a CHINESE translation for the conditions. If you want it just contact me.
    2013-04-01 11:35 AM
  15. <Ian Nicoll/>'s Avatar
    Great Job Ian.

    I have a CHINESE translation for the conditions. If you want it just contact me.
    Thanks for popping in Blue, I got em already M8, exxOS 1.3 and I see Dacal has a Russian translation too, but don't want to release v6.1 just yet LOL.

    ====================

    ====================


    @ The.Drifter,
    After we're sure there is no bugs, if you want to release your iWidget conversion in Cydia (either on it's own or in one of your packs) please go right ahead M8, completely up to you.
    Last edited by <Ian Nicoll/>; 2013-04-01 at 12:19 PM.
    2013-04-01 12:04 PM
  16. bfichtner's Avatar
    Looks awesome!! I can't wait to check it out.
    2013-04-01 12:17 PM
  17. rasputin007's Avatar
    OK, I have de-installed iWidget, deleted the iWidget folder in /var/mobile/Library (2 other iWidgets still in there), then reinstalled iWidget, installed the UniAW6.0_iW and this is what happend



    It does not happen every time, it took me about 8 goes to replicate this.
    If I am the only one with this then don't worry, there is always one who can't get it to work
    But if others report this as well then you might have to look into this.

    EDIT
    Have not tried the Winterboard version yet, wanted the iWidget one to try an idea I have, but wanted to check first its working OK.
    iPod4, iOS 6.1.2, tweaks are Clock Hide, Dim Delay and Gridlock, NO myLocation.txt file, only changed gps to off.
    Last edited by rasputin007; 2013-04-01 at 12:26 PM.
    Nothing is impossible only miracles take a bit longer!
    2013-04-01 12:18 PM
  18. <Ian Nicoll/>'s Avatar
    OK, I have de-installed iWidget, deleted the iWidget folder in /var/mobile/Library (2 other iWidgets still in there), then reinstalled iWidget, installed the UniAW6.0_iW and this is what happend



    It does not happen every time, it took me about 8 goes to replicate this.
    If I am the only one with this then don't worry, there is always one who can't get it to work
    But if others report this as well then you might have to look into this.
    Is it the same if you leave the gps switch "On"? Maybe we just take out the gps switch as it's not needed.
    Do you know if the PP version is the same?

    I will do some more (longer) testing too.
    2013-04-01 12:25 PM
  19. rasputin007's Avatar
    It took me a few activation cycles (UniAW-iWidget on ...off ...on ...off), but eventually it went into reboot (once not a loop as before) with all default settings.
    Once this reboot is done it works fine.

    EDIT
    I tried again with default settings (gps is on), after 5 times every time no problem then I resprang, unlocked and went to the home page where the iWidget is. There the Loading message to the left, then it fades in and reboot.
    Last edited by rasputin007; 2013-04-01 at 12:39 PM.
    Nothing is impossible only miracles take a bit longer!
    2013-04-01 12:33 PM
  20. Hasiphone's Avatar
    Where is the nice sun glow from UniAW6?
    Got only the sun in WB Version with sunstrokes normal.
    2013-04-01 12:34 PM
17,495 12341252102502 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD