1. 2k1's Avatar
    Agree there not enough space in here to say thank you. Your are truly awesome
    2013-04-04 03:26 AM
  2. neildradford's Avatar
    You guys are brilliant, well done, a million thank you's. just so I don't spend time trying to fix something impossible, is it right that locations won't update unless you respring? I'm not using this particular widget here, but it is UniAW6, with all the correct files (it's a widget on the sb of exxOS theme, great theme btw, thanks blue). I ask because I had this problem once before and found that swapping out a location.js file on a lock screen widget that did update into the one I was using did fix the issue.

    Again thanks for all your hard work here.

    Neil.

    Edit: here's where I talked about the issue and my fix: http://modmyi.com/forums/iphone-4-4s...ml#post6806974
    Last edited by neildradford; 2013-04-04 at 04:20 AM.
    2013-04-04 04:16 AM
  3. chevymusclecar's Avatar
    Agree there not enough space in here to say thank you. Your are truly awesome
    +1000
    2013-04-04 04:49 AM
  4. Marty McFly's Avatar
    I think I found the issue with Dacals latest location.js not working on other widgets.

    Ian and Dacal set a UseNeighborhood variable in the config.js.
    For weather widgets that do not set that variable, the widget will fail.

    So I came up with a quick and dirty fix for this and it seems to work for most of the weather widgets I have tried them on.

    Try adding this to Dacals latest location.js:



    While this has worked for most of the weather widgets I have tried it on, I cannot guarantee that it will work for everybody.

    For those uncomfortable with editing their own location.js,
    I have added a link for you to download my modded version here: location.zip

    Hope this helps with some of the pain in trying to get older weather widgets to work with Dacals latest fix
    You are awesome. Thank you, thank you, thank you!!!!
    Last edited by Marty McFly; 2013-04-04 at 05:24 AM.
    2013-04-04 05:16 AM
  5. VOLTAGExDT's Avatar
    Ian love ya as always
    and everyone who helped.

    question.

    im looking for the animated weather iwidget.

    but simply the animated weather no clock no 4 day none of that,

    please advise
    2013-04-04 05:23 AM
  6. NewD's Avatar
    Ian love ya as always
    and everyone who helped.

    question.

    im looking for the animated weather iwidget.

    but simply the animated weather no clock no 4 day none of that,

    please advise
    You just change the opacity of the webkit 100% line, in the elements you don't want, to 0.0. The webkits are in the opening of the UniAW6.css file very nicely laid out by Ian. Choose the PerPage, Winterboard or iWidget version from Page 1 and do the mod yourself to the .css file to get rid of all clock elements. It's been discussed on the last several pages here these last couple of days. And explained on Page 1 too.
    Last edited by NewD; 2013-04-04 at 06:51 AM.
    2013-04-04 06:47 AM
  7. brknneks's Avatar
    My bad bro, many Thanks!!

    It will get updated eventually. As you can imagine I have a lot if things going on.
    Try not to tie up Ian's thread with other widget issues
    They are really not the same. That mini is a very old gps script
    It will be completely overhauled. When I can get to them
    Likely tomorrow and ill push an update to cydia but that won't show til at least Friday
    2013-04-04 07:41 AM
  8. mohseen488's Avatar
    how to hide the 4 days forcast in springboard.

    EDIT: found it. thanks for the help @Ian Nicoll @ King_O_Hill
    Last edited by mohseen488; 2013-04-04 at 08:42 AM.
    If you like my Post please hit the Thanks button on the bottom Left Corner.

    2013-04-04 08:09 AM
  9. VOLTAGExDT's Avatar
    You just change the opacity of the webkit 100% line, in the elements you don't want, to 0.0. The webkits are in the opening of the UniAW6.css file very nicely laid out by Ian. Choose the PerPage, Winterboard or iWidget version from Page 1 and do the mod yourself to the .css file to get rid of all clock elements. It's been discussed on the last several pages here these last couple of days. And explained on Page 1 too.
    thanks bud,wasnt able to scan thouroghly through the posts..

    thanks however for letting me know.
    2013-04-04 08:15 AM
  10. Sazzat's Avatar
    Guys,
    I need one more help, How can I get the date like this:
    this_weekday_name_array[day] + ", " + date + "." + month + "." + year;
    2013-04-04 08:25 AM
  11. roman3001's Avatar
    I will that my GPS widgets are working again 😪
    2013-04-04 08:37 AM
  12. boreal's Avatar
    UniAW6.0 for iph4 & iph5-ls-boss.png

    It works perfect.

    thanks
    2013-04-04 09:22 AM
  13. mohseen488's Avatar
    finally got it fixed.

    thanks to all who helped me.

    If you like my Post please hit the Thanks button on the bottom Left Corner.

    2013-04-04 09:25 AM
  14. Ramses2's Avatar
    Its work fine. But i have little probleme with M'y location app. If i would to have th weather that i am, i make respring. No update automatic
    2013-04-04 09:31 AM
  15. t3nchu's Avatar
    Anyone use Ambriel LS and SB? Can't seems to get it to work. The location files is call Weather_location and the code are very different.
    2013-04-04 09:53 AM
  16. <Ian Nicoll/>'s Avatar
    To all,

    I have updated post 1 with some FAQ's, you should all take a look.


    Its work fine. But i have little probleme with M'y location app. If i would to have th weather that i am, i make respring. No update automatic
    Find a post from "King_O_Hill", look at his signature, follow his instructions on updating the MyLocation app.
    The widget updates automatically.
    Last edited by <Ian Nicoll/>; 2013-04-04 at 10:39 AM.
    2013-04-04 10:35 AM
  17. Ramses2's Avatar
    Thanks I
    2013-04-04 10:58 AM
  18. <Ian Nicoll/>'s Avatar
    Ian love ya as always
    and everyone who helped.

    question.

    im looking for the animated weather iwidget.

    but simply the animated weather no clock no 4 day none of that,

    please advise
    See the new FAQ's in post 1 M8.

    ==========================
    ==========================

    Guys,
    I need one more help, How can I get the date like this:
    this_weekday_name_array[day] + ", " + date + "." + month + "." + year;
    In the css file add "display: none;" to the settings for day, month & year, and here is a "base settings" for the #date for the css file:

    #date{
    position: absolute;
    background-color: transparent;
    width: 320px;
    height: 20px;
    font-family: STHeitiK-Light;
    top: 284px;
    text-align: center;
    font-size: 20px;
    z-index: 81;
    color: #d9e0b9;
    text-shadow: black 0px -1px 0px;
    -webkit-animation: calendar_fadein 7s linear 1 normal;
    -webkit-animation-fill-mode: forwards;
    }



    in the UniAW6.js file add this:

    currentDate = days[currentTime.getDay()] + "," + months[currentTime.getMonth()] + "-" + currentDate + "-" + currentTime.getFullYear();

    The date will then look like this:



    ===================
    ===================

    Thanks I
    No problem, I got to look after our French users or Dacal might get angry.

    Are you talking about the UniAW6 widgets?
    Attached Thumbnails UniAW6.0 for iph4 &amp; iph5-date.png  
    Last edited by <Ian Nicoll/>; 2013-04-04 at 12:17 PM.
    2013-04-04 11:21 AM
  19. RKO1195's Avatar
    Anyone use Ambriel LS and SB? Can't seems to get it to work. The location files is call Weather_location and the code are very different.

    If that's the one I did for the theme i'll have to update it it uses a old weather script
    2013-04-04 12:26 PM
  20. KarlDall's Avatar
    Weird Problem here!
    I've set Fade in animation for 4 day forecast and Fade in animation for forecast background to 0% opacity
    Fade in animation for full screen weather backgrounds (weatherIcon) to 100% opacity.

    After respring everythings fine:
    Attachment 629840

    As soon as I press the Lockslider and turn the screen off again, that happens:
    Attachment 629841

    I've found the problem!

    After returning to the Lockscreen UniAW6_iph5.css is used instead of UniAW6_iph4.css!
    In LockBackground.html exists only "<link rel="stylesheet" href="Css/Main/UniAW6_iph5.css" type="text/css" media="screen" />"

    Is that intentional?

    2013-04-04 12:27 PM
17,495 ... 1422232425263474124524 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD