1. Zehlek's Avatar
    I put my sim in another phone and it works no problem sending and receiving, but if I put it in my iPhone, I always get sending failed. Any ideas even if proxy and apn are the same?
    2009-04-11 06:34 PM
  2. mr.sparky's Avatar
    yes att is blocking them....rumor is that its working on 3.0

    what iphone are you using?
    Last edited by mr.sparky; 2009-04-11 at 06:40 PM. Reason: Automerged Doublepost
    http://i122.photobucket.com/albums/o260/cpjr1979/dc5274181cd827585d4bb6d16bedb210cop.png
    Steroids are yummy
    2009-04-11 06:40 PM
  3. Zehlek's Avatar
    yes att is blocking them....rumor is that its working on 3.0

    what iphone are you using?

    I am using 3G and I have Fido. Everyone says they got it working on Rogers.
    2009-04-11 06:51 PM
  4. mr.sparky's Avatar
    did you load the fido ipcc file?
    http://i122.photobucket.com/albums/o260/cpjr1979/dc5274181cd827585d4bb6d16bedb210cop.png
    Steroids are yummy
    2009-04-11 06:53 PM
  5. Zehlek's Avatar
    did you load the fido ipcc file?
    yea but i get errprs sending. with same settings as Swirly was and other phone that works
    2009-04-11 07:53 PM
  6. Ichwohneinloche's Avatar
    I'm running the 3.0 beta 2. My mms isn't working. Still working on It.
    2009-04-11 10:26 PM
  7. NiCkStOuCh's Avatar
    I'm running 3g 3.0 beta 2 at&t...mms is working but you have to change the .ipcc and talk to at&t
    2009-04-12 02:16 AM
  8. Channan's Avatar
    MMS is the only reason I thought about upgrading early and paying some dev a couple bucks to get 3.0 working, but seeing as several people can't get it to work, I'm not even going to try. I'm just going wait two more months to get it officially.
    Does this rag smell like chloroform to you?

    If I helped you, be sure to press the Thanks! button over there ->
    If I didn't, press it anyway.
    2009-04-12 02:58 AM
  9. Zwayne's Avatar
    MMS 3.0 beta2 & SwirlyMMS works on my 3G 2.2.1/4.22.01 at&t, no phone call to at&t made either.
    2009-04-12 03:09 AM
  10. Zehlek's Avatar
    I don't understand why Fido is having such issues.

    It works all of a sudden. I put in internet.fido.ca fido fido in the network/Cellular Data Network instead of fido-core-appl1.apn and it sent. I even have internet.
    Last edited by Zehlek; 2009-04-12 at 04:40 AM. Reason: Automerged Doublepost
    2009-04-12 04:40 AM
  11. StealthBravo's Avatar
    Mine has been working great since my call to at&t
    2009-04-12 05:34 AM
  12. Zehlek's Avatar
    It is weird how mine works all of a sudden. I tried using those apn settings before and I got those errors but now it works. Weird.
    2009-04-12 05:35 AM
  13. StealthBravo's Avatar
    for some people it is spotty
    2009-04-12 05:38 AM
  14. Zehlek's Avatar
    for some people it is spotty
    I'm just glad it works now. It was 2 people on this board that made that happen, thanks again. Lighter and Supanatral helped out a lot I just tested it. Sometimes I wish I had never switched from Rogers.
    Last edited by Zehlek; 2009-04-12 at 06:05 AM.
    2009-04-12 06:01 AM
  15. iAppleJuice's Avatar
    I have 3G 3.0 beta 2 and it's been working fine.
    2009-04-15 06:48 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD