User Tag List

  1. shortee611's Avatar
    I don't seen to have a camera icon in the messaging program like i've seen in pictures. Is it because i'm with rogers. And how can i fix this.

    Thanks
    Brad
    Attached Thumbnails No camera icon in text   beta 3-page4-028.png   No camera icon in text   beta 3-page4-029.png   No camera icon in text   beta 3-page4-030.png  
    2009-04-16 11:58 PM
  2. monchy36's Avatar
    ATT_US.ipcc google it!
    2009-04-17 12:29 AM
  3. mr.sparky's Avatar
    I think he's using a 2G
    http://i122.photobucket.com/albums/o260/cpjr1979/dc5274181cd827585d4bb6d16bedb210cop.png
    Steroids are yummy
    2009-04-17 12:32 AM
  4. shortee611's Avatar
    thanks allot. And its a 3g

    Brad
    2009-04-17 01:34 AM
  5. StealthBravo's Avatar
    update your carrier settings
    2009-04-17 03:34 AM
  6. shortee611's Avatar
    Thanks. I just found one for rogers in Canada. If any one needs it let me know. And mms worked right after. Didn't need to call rogers. And vvm works also.

    Brad
    Last edited by shortee611; 2009-04-17 at 04:11 AM.
    2009-04-17 04:08 AM
  7. Zwayne's Avatar
    Mine dose.
    2009-04-17 04:13 AM
  8. shortee611's Avatar
    i got it to work but i couldn't use the Att carrier setting i had to use the Rogers carrier settings.

    Brad
    Attached Thumbnails No camera icon in text   beta 3-page4-034.png  
    2009-04-17 04:22 AM
  9. Zwayne's Avatar
    ^ that's good to here.
    2009-04-17 04:25 AM
  10. StealthBravo's Avatar
    yea glad to hear it
    2009-04-20 07:47 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD