1. sayam's Avatar
    worked for me without setting permissions...
    2008-09-02 10:10 PM
  2. lillewis51's Avatar
    permissions didnt work for me
    2008-09-02 10:16 PM
  3. markman80's Avatar
    Working for me and looking good.

    Side note, it's friggin hot in MTL today
    Attached Thumbnails How to add weather widget to homescreen-photo.jpg  
    2008-09-02 10:20 PM
  4. lillewis51's Avatar
    i went back and redid everything and now when i load it nothing comes up. my iphone screen looks like a plane old screen
    2008-09-02 10:21 PM
  5. JRML970's Avatar
    Same here, location and temp working but without icon. Tried permissions and still nothing
    iPhone 4 32GB JB & Unlocked w/ T-Mobile
    2008-09-02 10:21 PM
  6. ikostas's Avatar
    thanks, great...I guess that we need to have only 3 rows off apps in the first page to show good, otherwise it hides behind the apps that are at the last row...

    forgot to ask...what is the difference between tango and klear??
    Last edited by ikostas; 2008-09-02 at 10:35 PM.
    2008-09-02 10:22 PM
  7. sayam's Avatar
    just remove it from your phone after deactivating in winterboard. After that extract the attached zip and place it on iPhone and activate to see if this works.

    @JRML970, make sure you renamed iconset to tango or klear
    Attached Files
    Last edited by sayam; 2008-09-02 at 10:26 PM.
    2008-09-02 10:24 PM
  8. newskin's Avatar
    when i try to extract, windows says "there is already a file with the same folder", need help, thnx
    2008-09-02 10:25 PM
  9. phoneboi's Avatar
    i did everything you said too and mine wont load.. ill try again
    2008-09-02 10:25 PM
  10. JRML970's Avatar
    just remove it from your phone after deactivating in winterboard. After that extract the attached zip and place it on iPhone and activate to see if this works.

    @JRML970, make sure you renamed iconset to tango or klear
    Forgot about that. All working here. Set permissions just to make sure. Thanks
    Last edited by JRML970; 2008-09-02 at 10:30 PM.
    iPhone 4 32GB JB & Unlocked w/ T-Mobile
    2008-09-02 10:27 PM
  11. sayam's Avatar
    @newskin: just try restarting you pc and see if there's already a folder named WeatherWidget.theme and delete that one!
    2008-09-02 10:28 PM
  12. ikostas's Avatar
    thanks, great...I guess that we need to have only 3 rows off apps in the first page to show good, otherwise it hides behind the apps that are at the last row...

    forgot to ask...what is the difference between tango and klear??
    someone??for the record, to me works...thanks again sayam..
    Last edited by ikostas; 2008-09-02 at 10:34 PM.
    2008-09-02 10:31 PM
  13. lillewis51's Avatar
    thank you sayam i found my problem when i looked at your file. i put klear in the wrong place.
    2008-09-02 10:32 PM
  14. newskin's Avatar
    thanks sayam, ill try that. be back in a bit
    2008-09-02 10:34 PM
  15. questioncom's Avatar
    my temp seems to be a little off. the weather app says its 77 degree, that widget says 84. hmmm maybe its cause its a different source. other than that, its perfect
    2008-09-02 10:35 PM
  16. Renblade's Avatar
    That is a wonderful tutorial right there. And the Weather-App Theme is awesome!
    2008-09-02 10:36 PM
  17. sayam's Avatar
    did you change the source to yahoo? If not, it should be the same. Also, is temp displayed in Fahrenheit in weather app?
    2008-09-02 10:38 PM
  18. mreyn3693's Avatar
    hello everybody

    I tried this out and it displays my city and temp, but I have the little box with question mark in it. (see screenshot)

    I ssh'd to the weatherwidget folder and changed permissions to 0777 and checked thebox to apply permissions to all.

    anybody have any info that might help?

    thanks
    Attached Thumbnails How to add weather widget to homescreen-weatherwidget.jpg  
    2008-09-02 10:39 PM
  19. sayam's Avatar
    did you rename iconset to klear or tango. Also please read the thread before posting about the same thing again and again as this is driving me nuts
    2008-09-02 10:41 PM
  20. newskin's Avatar
    same thing happened, when i copy the .theme folder to my desktop, windows keeps showing that "there is already a file with the same name as the folder name....., specify a different name.
    Private
    Type: file folder
    2008-09-02 10:44 PM
410 123412 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD