1. buelercuber's Avatar
    all i want is my winterboard to work
    2011-04-07 11:37 PM
  2. confucious's Avatar
    My winterboard works fine. What bits don't work?
    He who asks a question looks foolish for 5 minutes. He who doesn't ask a question remains foolish forever.
    2011-04-07 11:41 PM
  3. harmycl's Avatar
    Baseboard?
    2011-04-08 12:00 AM
  4. LSZ33's Avatar
    haven't updated to 4.3.1 but with 4.3.2 looming, i'm gonna go ahead and do it. Thanks.
    2011-04-08 12:02 AM
  5. neenyrules's Avatar
    Guys, im still on 4.0.1 on iPhone 4, and use MyWi quite a bit for my tethering needs, because I refuse to pay extra to my network (Vodafone UK) for official tethering.

    I have read some reports that networks can detect unofficial tethering on 4.3.1 - is this true? http://modmyi.com/forums/iphone-news...tethering.html

    Im thinking of upgrading to 4.3.1 but dont want to lose MyWi for it, especially as I have plans of getting an iPad 2 WIFI model and use my iPhone to tether to it
    2011-04-08 12:03 AM
  6. Kaospassageraren's Avatar
    Baseboard?
    Oh yes!that is so funny!!!lol
    My Twitter....powderfinger76
    2011-04-08 12:36 AM
  7. confucious's Avatar
    Vodafone can almost certainly detect that you are tethering. UK companies are way ahead of their US counterparts and have been able to do this for years.
    If they have done nothing about it then it has nothing to do with your FW.
    You are breaking the terms of your contract so don't be surprised if they do come down on you hard one day.
    In the mean time, enjoy what you can steal.
    He who asks a question looks foolish for 5 minutes. He who doesn't ask a question remains foolish forever.
    2011-04-08 12:43 AM
  8. evolasme's Avatar
    anyone else get the boot logos to work on IPAD 1 with 4.3.1???
    also the multitouch thing is super easy to do... even in windows
    "Jane, get me off this crazy thing !!!!"
    2011-04-08 12:51 AM
  9. viriiguy's Avatar
    Still patiently awaiting the iPad 2 JB.
    X2!

    Sure would be nice to have my video wallpapers back!
    2011-04-08 12:58 AM
  10. borisw's Avatar
    i'm still waiting for the ipad 2....
    2011-04-08 01:49 AM
  11. CodeNinja68's Avatar
    Figures this happens the day after I jailbreak D:
    Although last time I used a custom bootlogo my iPod stopped booting, so it makes me nervous to use it again...
    2011-04-08 01:56 AM
  12. godmike's Avatar
    Cool Thanks
    2011-04-08 02:10 AM
  13. shawngar's Avatar
    does the bootlogo work on ipad 4.3.1.?
    2011-04-08 02:57 AM
  14. wesboy's Avatar
    I have been on 4.3.1 from the new jailbreak and everything is working well on my iPhone 4. I can't get the custom boot logos to work after re jailbreaking with the redsnow update but hey, you can't have everything , right?
    2011-04-08 03:02 AM
  15. shawngar's Avatar
    Yea I used the new redsnow update on my ipad for the custom boot logos and it did not work either.
    2011-04-08 03:09 AM
  16. Simon's Avatar
    Didnt work giving me boot logos either on my iPhone 4. Ran it a few times. I can select them in settings but they dont show up when rebooting.
    2011-04-08 03:48 AM
  17. Dizzy714's Avatar
    I don't even have the boot loader option in Settings and I did check the box on the JB. Oh well, no biggy I guess.
    2011-04-08 03:55 AM
  18. BlackRaider's Avatar
    bootlogos on ipod touch 3g dont work either. although it might also be the bootlogo program having an issue with it. just a theory.
    2011-04-08 04:21 AM
  19. ninthchamber99's Avatar
    I don't even have the boot loader option in Settings and I did check the box on the JB. Oh well, no biggy I guess.
    Just updated my iPad less than 10 minutes ago and no option in Settings for boot loader?? Why? Do I need to re-JB again? (And of course unchecking install cydia and checking custom boot loader, which is what I did the first time)
    "Once is an accident, Twice is a trend, Three times is evidence."
    2011-04-08 04:24 AM
  20. Megaorange's Avatar
    It shows up in settings and I can view the preview but it doesn't show up after reboot.
    2011-04-08 04:43 AM
144 12345 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD