User Tag List

  1. jdm.accord's Avatar
    What happens when you downgrade back to 4.2.1 or 4.3.1?
    I can't do that. Phone is fresh from Apple and doesn't have files saved in Cydia. Apple stopped signing 4.3.1 last week.
    2011-04-20 06:20 PM
  2. Mes's Avatar
    ^the latest ultrasn0w 1.2.1 is supposed to fix the '1-bar' signal issue.

    ... Apple stopped signing 4.3.1 last week.
    Just checked. I can still retrieve 4.3.1 SHSH blobs for a 3GS from Apple.
    Last edited by Mes; 2011-04-20 at 06:24 PM. Reason: Automerged Doublepost
    2011-04-20 06:24 PM
  3. Logan80's Avatar
    For some reason I keep getting stuck at the Uploading Ramdisk part. Any ideas?
    2011-04-20 06:34 PM
  4. thazsar's Avatar
    I can't do that. Phone is fresh from Apple and doesn't have files saved in Cydia. Apple stopped signing 4.3.1 last week.
    I assume u at least tried to see if TinyUmbrella can get u a 4.3.1 SHSH file? If not, try it!
    2011-04-20 06:40 PM
  5. jdm.accord's Avatar
    ^the latest ultrasn0w 1.2.1 is supposed to fix the '1-bar' signal issue.

    Just checked. I can still retrieve 4.3.1 SHSH blobs for a 3GS from Apple.
    I'm using US 1.2.1 and you must have your hosts set to Cydia because mine are set to Apple and I get the "ineligible for the requested build error."
    2011-04-20 08:15 PM
  6. Mes's Avatar
    ... you must have your hosts set to Cydia because mine are set to Apple and I get the "ineligible for the requested build error."
    No! I used the latest iSHSHit. Unchecked 'via Cydia' and it reported success getting 4.3.1.
    2011-04-20 08:31 PM
  7. iFckdMrsJobs's Avatar
    Ok so this is my first time posting and any help is much appreciated! I was running 4.2.1 JB w/GreenPoison. I backed up on itunes and w/pgbkup and then downloaded and installed 4.3.2. I recieved an error message near the end, but kicked it out of recovery mode with tinyumbrella.
    Everything looked good. I then followed the steps to JB w/Redsnow rc14 (Mac) and everything went through without a hitch. Here is the problem.. after it was complete and I signed back into Cydia, I ran my pgbkup and it reinstalled what appears to be everything but now I can not use any apps at all. The only thing that works is apples utilities. ex. camera, photos, mms... what the hell is wrong with my JB? How can i fix this major issue?

    I do have error messages now when I go into Cydia. Quite a few actually and it starts refreshing data. Mostly failed to fetch errors or key expired. Again can someone please help? Thanks!! I can message a pic of the errors if needed.

    My apologies.. I have an iphone4 (ATT)
    Can anyone help?
    2011-04-20 08:48 PM
  8. confucious's Avatar
    Has it updated properly? What BB do you have?
    He who asks a question looks foolish for 5 minutes. He who doesn't ask a question remains foolish forever.
    2011-04-20 08:58 PM
  9. thazsar's Avatar
    Can anyone help?
    Did you test out Apps prior to the JB?

    What happens if you rerun PkgBackup?

    What happens if you rerun redsn0w?
    2011-04-20 09:00 PM
  10. knman00's Avatar
    I installed ultrasn0w on my iPhone4 on 4.31 and 1.59.00. It definitely fixes the signal bar issue but when I go to send mms they fail. I'm in AT&T. I uninstalled ultrasn0w and the mms works again. Anyone else having these issues? I guess I'm back to one bar until this gets fixed.
    If you are on at&t why the hell are u installing ultrasn0w? Ultrasn0w is for use on other networks like tmobile and simplemobile. U don't need it.
    2011-04-20 09:09 PM
  11. confucious's Avatar
    If you are on at&t why the hell are u installing ultrasn0w? Ultrasn0w is for use on other networks like tmobile and simplemobile. U don't need it.
    Please don't talk rubbish.
    UltraSn0w has the fix for the signal bar issue.
    He who asks a question looks foolish for 5 minutes. He who doesn't ask a question remains foolish forever.
    2011-04-20 09:14 PM
  12. thazsar's Avatar
    If you are on at&t why the hell are u installing ultrasn0w? Ultrasn0w is for use on other networks like tmobile and simplemobile. U don't need it.
    True. Ultrasn0w could even give your phone signal issues (a lot of dropped calls or no calls at all) if ur on AT&T
    2011-04-20 09:15 PM
  13. jdm.accord's Avatar
    No! I used the latest iSHSHit. Unchecked 'via Cydia' and it reported success getting 4.3.1.
    Thanks for trying to help bro but you're wrong. I just tried on two other phones and got the build error on all. Go erase the last line of your hosts and try again, you'll see.

    Apple rarely signs older firmware more than 3-4 days after the new one is released. We are a week into 4.3.2
    2011-04-20 09:21 PM
  14. thazsar's Avatar
    Thanks for trying to help bro but you're wrong. I just tried on two other phones and got the build error on all. Go erase the last line of your hosts and try again, you'll see.

    Apple rarely signs older firmware more than 3-4 days after the new one is released. We are a week into 4.3.2
    That's correct! Even if it's unchecked in TU, you can go to ur Hosts File and Sauriks string will still be there. It needs to be deleted manually.
    2011-04-20 09:44 PM
  15. dscottjr81's Avatar
    @dscottjr81

    LOL, a few people are actually posting on that thread to complain!!! 
    Hilarious!!!
    2011-04-20 10:47 PM
  16. thazsar's Avatar
    Please don't talk rubbish.
    UltraSn0w has the fix for the signal bar issue.
    @confucious
    LOL, that iPad JB thread u commented in was started by me as a joke! People are actually posting to it like it's real!

    I made it cuz dscottjr81 was saying they need to go somewhere else and complain!
    2011-04-20 11:06 PM
  17. confucious's Avatar
    I know exactly why it was started - and what I said
    He who asks a question looks foolish for 5 minutes. He who doesn't ask a question remains foolish forever.
    2011-04-20 11:27 PM
  18. MaStA819's Avatar
    For some reason I keep getting stuck at the Uploading Ramdisk part. Any ideas?
    I am having the same issue...have you figured it out or does anyone else have an idea what is going on? Thank you.

    EDIT - Figured it out with some google help

    Take a look at this link
    http://www.iphone4jailbreak.org/reds...k-redsnow.html

    Need to set the Affinity to CPU 1 only. Worked after I did that.
    Last edited by MaStA819; 2011-04-20 at 11:57 PM.
    2011-04-20 11:51 PM
  19. thazsar's Avatar
    I am having the same issue...have you figured it out or does anyone else have an idea what is going on? Thank you.

    EDIT - Figured it out with some google help

    Take a look at this link
    http://www.iphone4jailbreak.org/reds...k-redsnow.html

    Need to set the Affinity to CPU 1 only. Worked after I did that.
    Nice!
    2011-04-21 12:06 AM
  20. jailwut wunnow's Avatar
    My thoughts exactly! I had an iPad1 and now an iPad2. Never jailbroken and having a blast with it. Someone in this thread referred to their iPad 2 as a paperweight until its jailbroken. Really dont understand that one.
    My iPad 1 is JB and about the only thing I use, other than a few personal tweaks, is 3g Unrestrictor. And since I have the Unlimited plan I don't worry about increased data usage. [I've only gone over 5gb 1 time in the past year.]
    2011-04-21 12:09 AM
308 ... 89101112 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD