1. jtanner's Avatar
    Yes there is def still something wrong with the jailbreak, or some incompatible tweaks, but my springboard now looks like it is in a permanent safe mode, and most if not all my tweaks are disabled. and none of the tweaks on in the settings app anymore they have all been pushed to the springboard and are not functioning. I really don't want to restore my phone all over again so I am continuing to try and rejailbreak w redsn0w 0.9.10b2 hoping it will eventually go back to normal... or until someone figures out what is going wrong.

    AGAIN: If there is nothing wrong w your phone as is. DO NOT JAILBREAK over the beta1... it may actually break your jailbreak! I will post screenshots later.
    I fear it's too late my friend... the damage is done! (You are numero 4 to the **** list )

    I've just restored... I'm gonna install my IntelliScreenX and see if it works as expected (to see if the launchctl prob is at least fixed correctly)

    Do'h
    do'h
    2011-12-28 08:17 PM
  2. Jastra's Avatar
    I ran corona(both updates) over my tethered 5.0.1 and I have had no issues what so ever. I feel like my phone runs smoother. Probably just in my head though. Everything works like a charm. Just my experience. I feel like most people who post are the ones with problems which might deter some noobs to the wonderful world of jail breaking iOS.
    2011-12-28 08:20 PM
  3. uts27's Avatar
    after redoing the jb with the latest release all cydia plugins like Barrel etc are failing to work even after uninstallimg n re-installing
    pls help i dont wanna restore again
    2011-12-28 08:20 PM
  4. Dude10's Avatar
    i have problem for this update. iphone 4g update 5.0.1 with 0.9.10b1 was without any problem. jb only without cydia, because cydia was already installed. after this update i don't have any apps from cydia and no wb. i try to reinstall wb but after reboot, nothing changed. do i something wrong. help
    2011-12-28 08:20 PM
  5. thuwun's Avatar
    So that looks to be 3 so far that just got "done over" lol ... perhaps a "proceed with caution" should be added to the article just in case.
    AT YOUR OWN RISK .... this will Break your Jailbreak. I also did a fresh restore yesterday, because the beta1 jailbreak over the corona broke it yesterday. so if you have upgraded and are working fine. Leave it alone, until these probe get fixed.... Maybe it has to do w the new Cydia as well.

    MORE TESTING IS NEEDED

    and what ever you do, be sure to sync and backup before you do anything so you can get back to normal easier afterward
    "thuwun"
    iPhone'n Always
    32G iPhone 3GS 3.0
    ra1n rc1/rc2a JB
    2011-12-28 08:20 PM
  6. oneduality's Avatar
    WARNING: ( or more of a note )

    When you re-jailbreak, some apps will break .. primarily things like sbsettings, folder enhancer .. you'll just have to reinstall them

    Otherwise, no problems.
    2011-12-28 08:21 PM
  7. WTFX's Avatar
    Everything messed up for me as well going from beta 1 to beta 2..
    Probably just re-installing mobilesubstrate might have fixed it, but I restored already and am doing everything again. PITA, but I can handle it.
    Anyone who doesn't feel like doing a restore again might wanna try reinstalling mobilesubstrate.
    I didn't try it, but from a quick look before restoring, I noticed everything malfunctioning was mobilesubstrate related..
    2011-12-28 08:22 PM
  8. oneduality's Avatar
    Actually I lied.. i reinstalled sbsettings and folder enhancer, they aren't working..
    2011-12-28 08:25 PM
  9. thuwun's Avatar
    Everything messed up for me as well going from beta 1 to beta 2..
    Probably just re-installing mobilesubstrate might have fixed it, but I restored already and am doing everything again. PITA, but I can handle it.
    Anyone who doesn't feel like doing a restore again might wanna try reinstalling mobilesubstrate.
    I didn't try it, but from a quick look before restoring, I noticed everything malfunctioning was mobilesubstrate related..
    Going to try reinstalling MobileSubstrate , sbsettings, etc thru cydia and see if this fixes it. I will keep you guys posted.
    "thuwun"
    iPhone'n Always
    32G iPhone 3GS 3.0
    ra1n rc1/rc2a JB
    2011-12-28 08:26 PM
  10. EJB1188's Avatar
    So I think I may have found a fix for those who had redsnow 0.9.10.b1 + Corona and re-jailbroke with redsnow 0.9.10.b2 without installing Cydia

    What I did is uninstalled Corona then I ran redsnow 0.9.10.b1 and DIDN'T uncheck the "Install Cydia" option.
    After that I reinstalled one my jailbroken apps (in this case was Barrel) and it reinstalled Substrate Safe Mode, Mobile Subtrate and all those other goodies.
    I hope this helps someone.
    2011-12-28 08:26 PM
  11. chritty's Avatar
    I believe WTFX is right i reinstalled mobilesubstrate and things are working so far
    2011-12-28 08:27 PM
  12. WTFX's Avatar
    I believe WTFX is right i reinstalled mobilesubstrate and things are working so far
    Glad to hear I could save someone from the restore process I'm going through right now..
    2011-12-28 08:29 PM
  13. cjuni's Avatar
    It only caused problems if you upgraded from a tethered to untethered with redsnow or the corona package. Not if you started vanilla and went straight to untethered.
    Not true i started untethered and it wasnt working right last night.
    iPhone 5
    iPhone 4
    iPad2 64gb wi-fi
    iPad1 64gb/3G/wi-fi
    2011-12-28 08:30 PM
  14. SkyMuffin's Avatar
    Not true i started untethered and it wasnt working right last night.
    Just going off of what I read from last night's article. *shrug*
    2011-12-28 08:31 PM
  15. thuwun's Avatar
    OK
    This if for use after running redsn0w beta2 over beta1
    (although should work on upgrading from tethered to untethered beta1 as well)

    CONFIRMED

    Just go into Cydia
    Manage
    Packages
    Mobile Substrate
    Modify
    Reinstall
    Respring
    & Reboot (Strongly suggested)

    And all is back to normal.... hope this helps for anyone who Jailbreak over Jailbreak!

    S/O to:
    WTFX
    chritty
    oneduality
    EJB1188

    This is what the community is all about!

    Moderators you might want to add this as a NOTE / WARNING
    Last edited by thuwun; 2011-12-28 at 09:35 PM.
    2011-12-28 08:31 PM
  16. kodakon's Avatar
    Updated to 5.0.1 yesterday, ran redsn0w b1 and everything was great. Ran redsn0w b2 today (did not install cydia) and now my phone boots in safe mode only. Ummmmmmmm????? Help?
    2011-12-28 08:32 PM
  17. xxscaxx's Avatar
    my imessage is also not working after this
    2011-12-28 08:32 PM
  18. chritty's Avatar
    @WTFX Much appreciated i was just about to start the restore before i saw your post
    2011-12-28 08:33 PM
  19. KraXik's Avatar
    Not true i started untethered and it wasnt working right last night.
    That's what he's saying. If you didn't start from fresh it caused a couple problems. You started from untethered, hence your problems.
    2011-12-28 08:33 PM
  20. hckyxc4pt4in's Avatar
    QUESTION????? --- I ran redsn0w last night and then downloaded Corona 1.0-3. Should I rerun redsn0w and uninstall corona or am I good???? Thank you
    2011-12-28 08:35 PM
153 1234 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD