1. Anthony Bouchard's Avatar


    On Saturday, the highly popular evasi0n7 jailbreak tool was updated to version 1.0.7.

    The updated version of the evasi0n7 jailbreak tool fixes a problem where the bundled package lists would not be updated by Cydia no matter how many times you tried to refresh it.

    If you were affected by this issue, you should restore your iOS device to iOS 7.0.6, then re-jailbreak with evasi0n7 1.0.7, as the evad3rs suggest via Twitter:



    Obviously, since those affected by this issue aren't seeing any new packages in Cydia as they're released, this problem can't be fixed by simply updating the evasi0n7 untether package in Cydia. Instead, it is necessary to restore and re-jailbreak.

    If you're not experiencing the problem, then there's no need to restore and re-jailbreak. The evad3rs note that one way to check and see if you're affected by the problem is to search Cydia for a recently-released package, such as SSLPatch by Ryan Petrich, and if it doesn't show up after having refreshed all of your sources, then you're probably affected by the bug. If the package does show up, then you're not affected.

    Evasi0n7 can jailbreak iOS 7.0, 7.0.1, 7.0.2, 7.0.3, 7.0.4, 7.0.5, 7.0.6, and some early versions of iOS 7.1 beta. If you want to download the latest version of the evasi0n7 jailbreak tool, you can use the download links below:



    Sources: evad3rs
    2014-03-02 06:43 AM
  2. karloz25's Avatar
    I guess I wasn't affected. Plus I'm still on 7.0.4...
    2014-03-02 08:27 AM
  3. ukblake's Avatar
    or just delete everything from var/lib/apt/list except for the partial folder and lock file.
    2014-03-02 08:36 AM
  4. alex-xx's Avatar
    I have a jailbreak my phone.. again,
    with the new evasi0n 1.0.7 and i have the same problem.
    2014-03-02 09:42 AM
  5. alex-xx's Avatar
    It is pissing me off now!!
    2014-03-02 11:22 AM
  6. 2moon's Avatar
    I had that problem when I first used 1.0.6 but solved it by deleting/reinstalling the repositories.
    2014-03-02 11:38 AM
  7. alex-xx's Avatar
    I had that problem when I first used 1.0.6 but solved it by deleting/reinstalling the repositories.
    no.
    not working I hope it will be fixed soon)
    2014-03-02 01:06 PM
  8. alex-xx's Avatar
    i thing it is a little bit better now
    2014-03-02 02:41 PM
  9. bucsfan0207's Avatar
    I had this exact same problem yesterday on my 5s after upgrading to ios 7.0.6. I was trying to install CCControls and kept getting a error in cydia about how Flipswitch couldn't be found. I installed icleaner, from the bigboss repo, and turned on everything that mentioned cydia within the app. After icleaner did it's thing I opened cydia and refreshed the sources. After that, Flipswitch was now available in cydia.
    Attached Images
    2014-03-02 03:14 PM
  10. MPS3's Avatar
    anyone notice a problem with silent switch after JB on iphone5
    both my phone have this problem
    need to flips the switch 2 or 3 times before i can get the phone in to silent mode
    2014-03-02 03:57 PM
  11. mr117's Avatar
    I had a problem where certain things weren't found (Springtomize 3, CCControls, and a few others, everything else was fine) , but I did a resboot and everything began to work. That was right after .6 came out and I had re-jailbroke after installing it.
    2014-03-02 04:22 PM
  12. iYeow's Avatar
    @Anthony, what is the name of the tweak whereby you move the quit safari page cross (x) to the right hand corner.
    2014-03-02 07:08 PM
  13. alex-xx's Avatar
    i have re jailbreak second time today,hell yes!!!!!!! now it is working. THANK YOU ALL
    2014-03-02 09:19 PM
  14. 2k1's Avatar
    Used this today love it. Only issues some tweaks disappear after resorting still
    2014-03-02 10:02 PM
  15. mlee19841's Avatar
    Would this fix a problem with certain cydia apps disappearing?

    For some reason bytafont 2 was causing all my cydia apps to disappear.
    2014-03-02 10:12 PM
  16. Steve11's Avatar
    I noticed Cydia apps disappearing from SB on 1.0.5 - 1.0.7. In all instances re-installing Cydia substrate followed by a reboot (up to 3 times) eventually fixed it.
    2014-03-02 10:33 PM
  17. mlee19841's Avatar
    Yea once deleted bytafont2 and mxtube it's been problem free so far.
    2014-03-02 11:16 PM
  18. JMitchell85's Avatar
    evasi0n 1.0.7 won't jailbreak my 5s it just sits at configuring system 2/2 on my PC
    2014-03-02 11:22 PM
  19. 2k1's Avatar
    evasi0n 1.0.7 won't jailbreak my 5s it just sits at configuring system 2/2 on my PC
    Weird I did two iPhone 5s today bit also on Mac
    2014-03-02 11:23 PM
  20. XweAponX's Avatar
    or just delete everything from var/lib/apt/list except for the partial folder and lock file.
    Will the sources refresh after this?

    I just got my devices set up- and I have been seeing SOME updates.
    2014-03-02 11:49 PM
36 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD