1. Cmds187's Avatar
    updateing now
    all went well 💯
    2014-11-02 02:42 PM
  2. Jugdys's Avatar
    Now my iPhone in not having any issues
    Did you do something to fix it? Mine is doing the same thing. (Safari crashing and wifi symbol disappearing)
    2014-11-02 02:59 PM
  3. bisayakid07's Avatar
    i have the bootloop, after shot down. i used pangu 1.1 on iPhone5s, iPhone5, iPadmini and iPhone4s. all the same bootloop-sh*t.
    i think this is the worst Jailbreak-Release ever...
    I jailbroke 2-iphone5, 1-iphone6 and iPad mini 2 with NO issues.
    2014-11-02 03:06 PM
  4. NewD's Avatar
    i have the bootloop, after shot down. i used pangu 1.1 on iPhone5s, iPhone5, iPadmini and iPhone4s. all the same bootloop-sh*t.
    i think this is the worst Jailbreak-Release ever...
    You're doing something wrong. I've JB 3 devices with zero issues. Stablest JB in a very long time. Did you do a DFU restore? Or did you get to 8.1 with an Over the Air (OTA) update? OTA can create problems with JB.
    2014-11-02 03:27 PM
  5. Daidalus's Avatar
    I´ve updated over itunes. Then i have used a clean iOS.
    Jailbreak with airplane mode, Cydia updated, then restore the backup. Switch passcode on, shut down and bootloop. i don´t know, whats wrong.
    2014-11-02 03:44 PM
  6. Bulldog5278's Avatar
    I'm on ip6 updated to latest Pangu 0.3 and had no issues at all,rebooted with lock on/off runs spot on in fact I've noticed my battery seems to lasting a lot longer than before.
    2014-11-02 03:55 PM
  7. NewD's Avatar
    I´ve updated over itunes. Then i have used a clean iOS.
    Jailbreak with airplane mode, Cydia updated, then restore the backup. Switch passcode on, shut down and bootloop. i don´t know, whats wrong.
    you're using the most updated Pangu tool 1.1 (I don't know why people are calling it "0.3")? And you're not doing a restore from backup? Always set up as new. Never restore from backup after a jailbreak… You're asking for trouble.
    2014-11-02 03:59 PM
  8. Bulldog5278's Avatar
    All ways done it from set up as new iPhone.ive not had any issues at all (-:
    2014-11-02 04:02 PM
  9. Shawnarnold64's Avatar
    Just redone everything and so far no more crashing and wifi symbol showing up..fingers crossed..ipad mini

    Just redone everything and so far no more crashing and wifi symbol showing up..fingers crossed..ipad mini
    Never mind still having issues with safari not loading websites correctly...iPad mini
    Last edited by Shawnarnold64; 2014-11-02 at 04:19 PM.
    2014-11-02 04:10 PM
  10. bjsisson1's Avatar
    Just so you guys know, for those of you running a 32 bit device, the 0.3 update fixes the battery/process issue. Until the update my cpu usage was at 50/60 % and now it stays under 10.
    2014-11-02 05:31 PM
  11. SpiderManAPV's Avatar
    you're using the most updated Pangu tool 1.1 (I don't know why people are calling it "0.3")? And you're not doing a restore from backup? Always set up as new. Never restore from backup after a jailbreak… You're asking for trouble.
    0.3 is an update to the Pangu untether package designed to stop the battery drainage.

    ......beware......
    Just your friendly neighborhood Spider-Man!
    2014-11-02 06:09 PM
  12. Shawnarnold64's Avatar
    Anyone have crashing issues on the iPad mini?
    2014-11-02 06:11 PM
  13. bjsisson1's Avatar
    During what? You have everything updated? The JB installer, Cydia installer and the newest version of Cydia substrate installed?
    2014-11-02 06:22 PM
  14. Shawnarnold64's Avatar
    During what? You have everything updated? The JB installer, Cydia installer and the newest version of Cydia substrate installed?
    Yes I do...certain apps crash..also safari can't load webpages...also my wifi symbol disappers
    2014-11-02 07:42 PM
  15. bjsisson1's Avatar
    Yes I do...certain apps crash..also safari can't load webpages...also my wifi symbol disappers
    I'm still having the wifi logo issue myself but that's no biggie ... Were you jailbroke before? Did you update from iOS 7 to 8? Did you do a clean install of the iOS? This makes a difference and I had some similar issues when I just updated to 8 from 7 then JB.

    What was you process you took
    2014-11-02 09:09 PM
  16. SpiderManAPV's Avatar
    Yes I do...certain apps crash..also safari can't load webpages...also my wifi symbol disappers
    Did you reinstall the installer? Cydia says to do that if you're having issues.

    ......beware......
    Just your friendly neighborhood Spider-Man!
    2014-11-02 09:15 PM
  17. Deyno1903's Avatar
    Still being sent into safe mode when installing WB. Tried rebooting whilst holding the volume button and still the same.
    2014-11-03 06:27 PM
  18. Shawnarnold64's Avatar
    Did you reinstall the installer? Cydia says to do that if you're having issues.
    Issue fixed...safari not crashing no more...
    2014-11-03 07:32 PM
  19. chevymusclecar's Avatar
    Re download the tool maybe you have a corrupt download.
    2014-11-03 08:14 PM
  20. StaceyMJ86's Avatar
    Is anyone else having this issue with double posts other then Mods?
    I had it happen once.
    2014-11-03 09:24 PM
161 ... 6789
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
We have updated our Privacy Policy and Terms & Conditions. Please check them out.