1. firelilly's Avatar
    Hey,

    I need help with the original ipod icons appearing when I go into my folders or use the "multitasking".
    Thanks for the help(:
    Attached Thumbnails help, ipod touch 4g on 4.1 "ghost" icons?-img_0190.png   help, ipod touch 4g on 4.1 "ghost" icons?-img_0188.png  
    2011-06-11 02:44 PM
  2. Jahooba's Avatar
    Hmm. Had the same problem once - I forget how I solved this. You can try wiping the icon cache.

    Go on to Cydia and download/ run iWipeCache, then reboot your device (**Reboot, NOT a Respring**).

    Tell me if that does it! Also, cool font!
    2011-06-11 04:22 PM
  3. firelilly's Avatar
    @Jahooba
    thanks will do. the font is metal macabre.*



    edit: no it didnt work): i downloaded &ran it but it went into an automatic respring. i rebooted after it was done &the "ghost" icons still appeared.*
    Last edited by firelilly; 2011-06-11 at 05:01 PM.
    2011-06-11 04:45 PM
  4. Jahooba's Avatar
    Ok, try a program on Cydia called FolderFixer. It does the same thing as iWipeCache, but for your folderswitcherlinen files (which are also cached).

    Then reboot.
    2011-06-11 06:16 PM
  5. firelilly's Avatar
    nope/: still there
    2011-06-11 07:37 PM
  6. Jahooba's Avatar
    Like I said, I can't remember how I fixed this. Perhaps it was some weird series of resprings/ reboots. I know WinterBoard has a different kind of respring than SBSettings. Maybe try deselecting/ re-selecting the theme in WinterBoard, then respring/ reboot?

    I've read that it has to do with incompatibility with iOS 4.1. But I clearly remember fixing this problem on 4.1 somehow.
    2011-06-11 08:02 PM
  7. firelilly's Avatar
    i did that): still nothing.
    2011-06-11 08:06 PM
  8. Jahooba's Avatar
    ---------------

    What about renaming [email protected] in /System/Library/PrivateFrameworks/MobileIcons.framework so that it has a "1" in front of it.

    Like this: Then reboot.
    2011-06-11 08:06 PM
  9. firelilly's Avatar
    todavia nada/:
    2011-06-11 08:22 PM
  10. Jahooba's Avatar
    Ok, I think I solved this eventually with an update to my theme. I'm thinking now that you should contact the author of your theme and ask him/ her if this is a common problem.
    2011-06-11 08:23 PM
  11. firelilly's Avatar
    okie dokie. thanks for your help
    2011-06-11 08:41 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD