1. Senyaichiya's Avatar
    I'm on
    OS X 10.7.5
    Flip4Mac WMV 2.4.0.11

    Every time I try to open up a WMV file and play it it automatically stops and when I try and stop it the same thing happens.

    I know I know upgrade to 3.00, but when it was in the beta version I disliked it because it had to load the video and it was annoying.

    Can anyone help me with fixing this odd error?

    Please and thank you.
    2012-10-13 07:40 AM
  2. Cer0's Avatar
    I had that issue to. They no longer work with quicktime; I am guessing you are using that. I had to switch to VLC to play things now.
    [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC][/CENTER]
    2012-10-13 08:15 AM
  3. Scoops98's Avatar
    Just update to version 3.
    Until the next time… And if I help you out, give me a "Thanks!" Thanks!
    2012-10-13 08:56 AM
  4. Senyaichiya's Avatar
    I switched to 3.00 to try it out again why is it that every movie has to load? It's pretty annoying so I downgraded and problem is back.
    2012-10-13 03:42 PM
  5. Scoops98's Avatar
    I found a .wmv and dude you're right. It is slow to load. Maybe they'll fix it soon?
    Until the next time… And if I help you out, give me a "Thanks!" Thanks!
    2012-10-13 10:41 PM
  6. Senyaichiya's Avatar
    I'm glad you thought it was slow to load as well.
    I guess we can hope they will fix it.
    I'll convert stuff to .avi maybe might take a while, but saves hassle right?

    By the way I would use VLC if it could open up multiple files, but sadly it does not.

    Thanks.
    2012-10-14 02:47 AM
  7. Scoops98's Avatar
    Flip4Mac player was updated and seems to be more stable.
    Until the next time… And if I help you out, give me a "Thanks!" Thanks!
    2012-11-22 08:58 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD