1. yagami's Avatar
    ok, so I virginized my 1.0.2 phone and went to 1.1.1, everything went great no problems at all, but...

    youtube wont work, I would like to know if anyone knows a way to activate youtube, either on OSx or windows

    or can i still use the same methods of 1.0.2 to activate youtube?

    thanx in advanced

    I tried a search, but this is a mess right now with all the downgrade, virginizing and unlocking threads
    2007-10-21 05:12 AM
  2. mofolo's Avatar
    Try the PACAY one click activator

    http://modmyi.com/forums/showthread.php?t=11367

    myRepoSpace.com - Easily create your own Cydia Repo.
    2007-10-21 03:02 PM
  3. yagami's Avatar
    PACAY wont work with me version 1.1.1 phone, I run it and it stay stuck at opening SSL


    any other options?
    2007-10-21 08:27 PM
  4. knickboy87's Avatar
    Yeah, there's this website, that worked for me: i upgraded to 1.1.1 with Independence. Just change one of the plists with the instructions from this site: http://www.ging.co.nz/youtube.php
    2007-10-21 09:17 PM
  5. geovass's Avatar
    Yeah, there's this website, that worked for me: i upgraded to 1.1.1 with Independence. Just change one of the plists with the instructions from this site: http://www.ging.co.nz/youtube.php
    Something for Windows OS ?
    2007-10-22 11:38 PM
  6. shiny-blanket's Avatar
    I had the same issue. Resolved quickly and easily here:
    (scroll down to the 'Update' instructions)
    http://limitededitioniphone.com/yout...-steps-to-fix/
    2007-10-23 10:12 AM
  7. geovass's Avatar
    I had the same issue. Resolved quickly and easily here:
    (scroll down to the 'Update' instructions)
    http://limitededitioniphone.com/yout...-steps-to-fix/
    Perfect !!!
    Its works like charm !!!

    Thanks !!
    2007-10-23 10:32 AM
  8. fast_car's Avatar
    My was unlock with jailbkreak and activation to use for AT&T, now I want to upgrade to 1.1.1, where can I find the whole instruction

    please share the link

    Thanks
    2007-10-27 07:37 AM
  9. Sticky111's Avatar
    i am having a similar problem. i downgraded to 1.1.1. i am a ATT customer. i tried all of the above and youtube still doesnt work. what do i do?
    2008-03-01 11:10 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD