1. Mazin's Avatar
    Hi,
    I recently downgraded my iPhone from 1.1.3 to 1.1.2 (4.6)
    anyways so i want to installer to install SendSong and the only one there is the new beta v. for 1.1.3 and it dosnt work on 1.1.2
    so i was like i'll do it manually downloaded the app from erica's site http://ericasadun.com/ftp/Applications/SendSong/

    i used AFPd to connect to my iPhone (im a Mac user), i put the app into the application folder ..... restart the iPhone( turn it off and on again) ... i see the SendSong icon ( aaah the joy!!!) ... Then ... white black page when i try to open it ... tried with other 0.25 and 0.30
    both the same

    Did i do anything wrong???

    thx =]
    2008-02-11 05:21 PM
  2. Mazin's Avatar
    no body has the same problem as me??
    2008-02-14 10:31 AM
  3. ajl917's Avatar
    Did you set permissions to all of the files to 0755?
    2008-02-14 01:48 PM
  4. iShock's Avatar
    i have the same problem and i was just wondering how it is fixed... if setting the permissions to 0755 how do i do so?

    the only diff is i am on 1.1.1

    ok so i uninstalled the manualy installed sendsong because i figured out how to do it automaticly through installer app but now when i try to install it automaticly it says i need 1.1.3 or 4... im really looking forward to custom ringtones please help
    Last edited by iShock; 2008-03-12 at 05:26 AM. Reason: Automerged Doublepost
    2008-03-12 05:26 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
We have updated our Privacy Policy and Terms & Conditions. Please check them out.