1. rxmxsh's Avatar
    I updated to 1.4, and I was playing Mike Tyson's Punch Out... I exited the game, and now when I try to launch the NES.APP it tried to load, and then goes right back to my home screen. I've uninstalled, reinstalled, rebooted, all the "usual" stuff. How do I get NES up and running again? Can I get the old version and cyberduck it back? Do I need to delete the roms and try again?
    2007-09-23 10:52 PM
  2. Jasper44's Avatar
    It could just be a bug. 1.4.1 is already out so I would just wait for that to make its way to installer then see if it fixes the problem.
    2007-09-24 12:27 AM
  3. shizzabrick's Avatar
    Anyone know why Installer is trying to downgrade 1.4.0 to 1.3.2?
    2007-09-24 12:39 AM
  4. drunknbass's Avatar
    i had a bug once, it was because of my save game file got currupted somehow. so try deleting the punchout savegame in the roms folder and try again
    2007-09-24 01:06 AM
  5. RonMexico's Avatar
    Anyone know why Installer is trying to downgrade 1.4.0 to 1.3.2?
    id like to know also
    2007-09-24 02:42 AM
  6. unclear's Avatar
    dudes... 1.4 supports 2p... I posted about this like a week ago..
    http://www.modmyi.com/forums/showthread.php?t=6365
    Last edited by unclear; 2007-09-24 at 03:20 AM. Reason: linky
    2007-09-24 03:19 AM
  7. rxmxsh's Avatar
    Thanks guys. I actually just deleted my roms folder via cyberduck and reinstalled them, and now it's working again.
    2007-09-24 05:45 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD