1. gameon's Avatar
    Hi All.
    Updated my iphone from 1.2 to 1.4 using ziphone 2.5c. I have noticed a kind of a bright light right in the bottom right hand corner on the screen. I've opened many different screens but it always seems to be there! The only way I can describe it is, like a yellow light, almost like very small light rays. When opening some apps, it disappears for a split second then reappears again, so dont think the screens damaged. Please can you check your 1.4 ziphone unlock phones and let me know if this is normal. Thanks. Paul
    2008-03-15 11:11 PM
  2. Safari's Avatar
    Im pretty sure its an application called "Dock". Put your finger on it and drag it to the top left corner and see what happens.
    2008-03-15 11:16 PM
  3. y0haan's Avatar
    Yes, pretty cool app I must say. Anyone know how to get the screen snapshot to work on it? Probably just needs a softlink so the pics can be saved under the mobile directory.
    2008-03-15 11:22 PM
  4. gameon's Avatar
    Lol....Thanks Safari. You're right! Thought my iphone was messed up from upgrade. I've click your thanks button for your help
    2008-03-15 11:26 PM
  5. Safari's Avatar
    Yes, pretty cool app I must say. Anyone know how to get the screen snapshot to work on it? Probably just needs a softlink so the pics can be saved under the mobile directory.
    I havent gotten it to work, but there is a sepreate app somewehre in Installer for screen shots, might wanna look around a litte bit.

    Lol....Thanks Safari. You're right! Thought my iphone was messed up from upgrade. I've click your thanks button for your help
    Thank you!! BTW, if you ever see anything wrong, head in to INstaller and check out "Uninstall" and see what is on your phone, that usually answers a lot of question about things like that.
    Last edited by Safari; 2008-03-15 at 11:29 PM. Reason: Automerged Doublepost
    2008-03-15 11:29 PM
  6. y0haan's Avatar
    yeah i have the capture app but it would be nice to have the dock work to
    2008-03-15 11:31 PM
  7. smirkis's Avatar
    my dock snapshot works fine and has always worked fine.

    wonder why yours doesnt.
    2008-03-16 12:47 AM
  8. Safari's Avatar
    my dock snapshot works fine and has always worked fine.

    wonder why yours doesnt.
    What firmware aree you running right now??
    2008-03-16 12:57 AM
  9. smirkis's Avatar
    still using 1.1.2.

    no obvious features imo to upgrade for yet. plus i love my 5 icon dock.
    2008-03-16 01:08 AM
  10. Safari's Avatar
    still using 1.1.2.

    no obvious features imo to upgrade for yet. plus i love my 5 icon dock.
    Im pretty sure thats why. Im on 1.1.4 right now..
    2008-03-16 01:11 AM
  11. y0haan's Avatar
    yeah 1.1.3 & 1.1.4 doesnt seem 2 work
    2008-03-16 03:47 AM
  12. jtesnani's Avatar
    you need to create a symlink. first, make sure there's a Media folder under root. create one if it isn't there, then use term-v on your phone or ssh into your phone and put in the following command:

    ln -s /private/var/mobile/Media/DCIM /private/var/root/Media/DCIM
    2008-03-16 04:03 AM
  13. y0haan's Avatar
    you need to create a symlink. first, make sure there's a Media folder under root. create one if it isn't there, then use term-v on your phone or ssh into your phone and put in the following command:

    ln -s /private/var/mobile/Media/DCIM /private/var/root/Media/DCIM
    That's it, Exactly!! Thank you jtesnani...
    2008-03-16 04:18 AM
  14. dray's Avatar
    I just tried ssh command :
    "ln -s /private/var/mobile/Media/DCIM /private/var/root/Media/DCIM"

    It did not creat it for me. Gave me an error " no such file or directory"

    running 1.1.4 J/B
    2008-03-27 03:36 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD