1. TheOrioles33's Avatar
    Are any of you experiencing SUPER SLOW tethering whenever using any of the above products? Iíve used both in the past but since getting my 4S on IOS 5.0.1, I have not had much luck. I Jailbroke with Absinthe.
    Sometimes I cant even connect to the hotspot but when I do, its useless. Could that be AT&T throttling?
    Just curious if anyone else is having any luck.
    Thanks!
    MacBook Pro i7
    Dell XPS
    2012-03-12 11:48 PM
  2. 2k1's Avatar
    I update 2 people's iPhones today to 5.1 100+ mb file and did both in about 10 minutes
    2012-03-12 11:53 PM
  3. TheOrioles33's Avatar
    I update 2 people's iPhones today to 5.1 100+ mb file and did both in about 10 minutes
    And you did that while tethered? MyWi or PDAnet? Are you using a 4S?

    Thanks!
    MacBook Pro i7
    Dell XPS
    2012-03-13 12:05 AM
  4. 2k1's Avatar
    iPhone 4 with mywi
    2012-03-13 12:14 AM
  5. TheOrioles33's Avatar
    I'm gonna try my wifes iPhone 4. Maybe its a 4S thing.
    MacBook Pro i7
    Dell XPS
    2012-03-13 12:21 AM
  6. 2k1's Avatar
    Lemme know If it works. I'm gonna call my buddy and see if his is working as well
    2012-03-13 12:23 AM
  7. TheOrioles33's Avatar
    Lemme know If it works. I'm gonna call my buddy and see if his is working as well
    Will do. And thank you!
    MacBook Pro i7
    Dell XPS
    2012-03-13 12:27 AM
  8. 2k1's Avatar
    He's on his MacBook with it now working good he said
    2012-03-13 12:30 AM
  9. TheOrioles33's Avatar
    He's on his MacBook with it now working good he said
    What the heck! Alright. Thanks again. I have to do some more experimenting.
    MacBook Pro i7
    Dell XPS
    2012-03-13 12:35 AM
  10. 2k1's Avatar
    Did ya wife's phone work?
    2012-03-13 01:18 AM
  11. TheOrioles33's Avatar
    Did ya wife's phone work?
    It did! Now I don't know what to do. I rebooted, reinstalled. Don't know what to try.
    MacBook Pro i7
    Dell XPS
    2012-03-13 01:47 AM
  12. 2k1's Avatar
    Very weird don't know what could be causing this I'm sorry wish I could help more
    2012-03-13 02:10 AM
  13. TheOrioles33's Avatar
    Thanks. I will update if I get it working.

    This just in!!

    Stumbled upon a thread that said to install Corona Untether 5.0.1 to fix this issue.

    So far it has worked!!

    Not sure what it did but its working.
    Last edited by TheOrioles33; 2012-03-13 at 04:10 AM.
    MacBook Pro i7
    Dell XPS
    2012-03-13 03:17 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD