1. killer626's Avatar
    I tried the given command (thanx by the way x999x) but it didn't help.

    I'm on 1.1.4, iLiberty+ JB, official Orange Carrier...

    Ever since I restored my iPhone, I can't get SMSD or CameraPro or Snapture to launch, and have tried to reinstall, reboot, reset permissions...nothing works. Any Suggestions?
    2008-04-21 02:26 PM
  2. pingwhen's Avatar
    maybe 1.1.4 app support of the 1.1.3 suid fix. Maybe bsd subsystems is not right
    2008-04-21 05:17 PM
  3. meetidnani's Avatar
    any solution for storing pics directly into camera roll?
    I tried the symlink thing ..it doesnt work for me. Snapture crashes back to the springboard.
    2008-04-28 09:10 AM
  4. dominic56's Avatar
    It still wont work for me, I emailed snapture and they told me to run the boss tool in boss prefs. I did it like 100 times and it still doesn't work...

    Peace!
    2008-04-28 09:06 PM
  5. babyekc's Avatar
    yea im having the same problem. was working fine previously. out of sudden, the snapture app crashes in the intro screen. tried to set permission to 777, but still doesn't work. app still not stable?
    2008-05-20 07:38 PM
  6. smirkis's Avatar
    did i miss something? my zoom dissapeared..
    1.1.1>1.1.2>1.1.4>2.0>2.1>2.2>3.1>3.1.2 blackra1n'd

    waitin on my white iphone 4
    2008-05-20 07:43 PM
  7. ~~Tito~~'s Avatar
    Cool, I am poofing away camera app and taking Snapture to its spot.
    2008-05-21 08:55 AM
  8. Dash-2's Avatar
    did i miss something? my zoom dissapeared..
    Gotta enable it in the Settings.
    2008-05-21 09:03 AM
  9. sheing3003's Avatar
    okay for those of you who had problem with snapture
    i was using it for a while...then all of a sudden it just stoped working...
    then after messing around with it... here's the solution

    go to
    /var/mobile/Media/DCIM/100APPLE

    you'll see that some photos are HUGE.... it's .tif file or something
    about 7mb....delete those
    and you're good to go
    2008-07-10 09:34 PM
  10. yestheman's Avatar
    Had problems with snapture crashing within 3 to 4 seconds until the update to the mobile substrate addons ex harharsnapture.dylab and harharsnapture.plist then crash didnt occur until well after program started. Although swapcamera roll never allowed me to view pictures, and showed to have no pictures when swapped I knew where they were in dcim_2. I could view or move them with ifile (or eq).. Bonus.. When Roll was swapped to dcim_2 snapture worked GREAT although had to go to second roll to view or work.. would not work on primary roll. only crashed. Check swapcamera roll and xsellize thread at[url]http://www.*************/showthread.php?t=52545&highlight=swap+camera+roll
    Last edited by yestheman; 2009-09-16 at 12:19 AM. Reason: would not show link
    2009-09-16 12:12 AM
130 ... 567
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD