1. tamakin's Avatar
    Has anybody updated to the new version of Send Song? Any problems for those who have?
    2007-10-23 02:45 AM
  2. jwcrash's Avatar
    Has anybody updated to the new version of Send Song? Any problems for those who have?
    Yes to #1 and No to #2.

    Erica Sadun rocks!
    2007-10-23 02:48 AM
  3. amnesia's Avatar
    Sending to ringtones works sometimes. Often if you send the file a couple times after it fails it tends to play as a ringtone. Worth the trouble in by opinion!

    Running 1.1.1 btw
    Last edited by amnesia; 2007-10-23 at 02:52 AM.
    Main Phone: 2.0 / AT&T
    Test Phone: sold

    Don't forget to thank me
    2007-10-23 02:48 AM
  4. tamakin's Avatar
    Yes to #1 and No to #2.

    Erica Sadun rocks!

    are you running 1.0.2 or 1.1.1?
    2007-10-23 02:50 AM
  5. Hackme's Avatar
    what does the option "Post-sync restore" do?
    2007-10-23 02:59 AM
  6. lukeyxdukey's Avatar
    hey guys, how r u getting this on ur iphone without the installer app.
    i need to no how to how to install it with iphonebrowser!
    can someone help me?
    2007-10-23 03:08 AM
  7. amnesia's Avatar
    hey guys, how r u getting this on ur iphone without the installer app.
    i need to no how to how to install it with iphonebrowser!
    can someone help me?
    actually its up on installer now
    Main Phone: 2.0 / AT&T
    Test Phone: sold

    Don't forget to thank me
    2007-10-23 03:12 AM
  8. jwcrash's Avatar
    are you running 1.0.2 or 1.1.1?
    1.1.1 and the latest "experimental version" off Erica's site.
    Last edited by jwcrash; 2007-10-23 at 05:47 AM.
    2007-10-23 05:44 AM
  9. lukeyxdukey's Avatar
    actually its up on installer now
    i appreciate this man
    thanks a lot
    2007-10-23 06:22 AM
  10. iphonejeff's Avatar
    the ringtone thing dont work for the 1.1.1 huh...
    2007-10-23 06:37 AM
  11. jwcrash's Avatar
    the ringtone thing dont work for the 1.1.1 huh...
    It works just fine for me on 1.1.1.
    PLEASE click everyone's "Thanks" buttons...they are begging for it.
    2007-10-23 07:28 AM
  12. Happy Noodle Boy's Avatar
    Hm... trying to install through Installer gives me an error saying Firmware 1.1.1 is required.

    And to state the obvious, I am running firmware 1.1.1
    2007-10-23 08:37 AM
  13. jwcrash's Avatar
    Hm... trying to install through Installer gives me an error saying Firmware 1.1.1 is required.

    And to state the obvious, I am running firmware 1.1.1
    Try dl'ing latest version directly from here.

    Then use SFTP to add it to your Apps folder. That's what worked for me!
    PLEASE click everyone's "Thanks" buttons...they are begging for it.
    2007-10-23 09:32 AM
  14. iphonejeff's Avatar
    there are two versions on installer...

    And when i add a ringtone it wont play
    2007-10-23 05:29 PM
  15. jwcrash's Avatar
    there are two versions on installer...

    And when i add a ringtone it wont play
    I only see one on my Installer (0.19e). But I'm officially in over my head at this point. I guess I should just count myself lucky that's it's working for me.

    Maybe a more experienced coder can help?
    PLEASE click everyone's "Thanks" buttons...they are begging for it.
    2007-10-23 06:32 PM
  16. sogo's Avatar
    Worked for me the first time. My iphone is 1.1.1 and I'm using version 0.19e.
    2007-10-24 01:46 AM
  17. iphonejeff's Avatar
    how do u do it?
    2007-10-24 01:50 AM
  18. sogo's Avatar
    how do u do it?
    I'm not sure, it just worked. I Downloaded via installer and started it up choose a song and sent it the my ringtones. I checked, and it worked.
    2007-10-24 06:08 AM
  19. billchase2's Avatar
    the new version doesn't work for me (it won't set songs as ringtones properly. it shows them within the ringtone area... but when selected, they don't play) on 1.1.1 and it won't let me install the old version that DID work...

    crap.
    21.5" iMac 3.06 GHz Intel Core i3 l 15" MacBook Pro 2.2 GHz Intel Core i7 l 17" PowerBook 1.67 GHz
    iPhone 4 32 GB l  TV 160 GB l 32 GB iPad
    2007-10-24 05:12 PM
  20. foureyez's Avatar
    i sent 9 ringtones and only 6 worked. i wonder y the other 3 don't. i'm using 0.19e and 1.1.1
    2007-10-25 01:10 AM
23 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD