1. skb875's Avatar
    hmm now Summerboard (old) doesn't seem to be working on 1.1.2

    Themes don't work, and neither does "skip last row"
    2008-02-01 06:51 AM
  2. Sparblaze's Avatar
    The themes aren't loading when I select them in Summerboard. Any help? Thanks!
    2008-02-01 06:53 AM
  3. skb875's Avatar
    The themes aren't loading when I select them in Summerboard. Any help? Thanks!
    you on 1.1.3? if so.. Go to page 2 and see where someone said to copy the themes.
    2008-02-01 06:56 AM
  4. straff2002's Avatar
    Fixed
    Last edited by straff2002; 2008-02-01 at 07:20 AM. Reason: Buggerde router didn't help! but still broken installer.app!
    2008-02-01 07:02 AM
  5. justinrp's Avatar
    Any idea though why my change carrier selection isnt showing up though ? :P all the files are there in ssh too ?

    sorry to get off topic pm me if anyone can help
    I'm having the same problem. If you find a fix plz let me know.
    2008-02-01 07:08 AM
  6. lord1700's Avatar
    can anyone tell me what is the source for summerboard 3.1 bcoz i dont have it in my installer...
    iphone = intelligent phone...OK!
    ipad = intelligent pad...HUH?!
    2008-02-01 08:07 AM
  7. jasonm253's Avatar
    u should have it in recent packages...its above the summerboard that says old! Also i don't know why are ppl having problems with there themes. i am installing them with no problem and don't have to move them! I think Nates jailbreak doesn't move the files into a different folder
    2008-02-01 08:16 AM
  8. dnoc's Avatar
    Just to let everyone know , After u install summer board 3.1 , and change ur theme theres NO Default Theme . Back it up first
    2008-02-01 08:28 AM
  9. justinrp's Avatar
    Just to let everyone know , After u install summer board 3.1 , and change ur theme theres NO Default Theme . Back it up first
    Mine has the Default theme, that i can switch back to.
    2008-02-01 08:45 AM
  10. lord1700's Avatar
    u should have it in recent packages...its above the summerboard that says old! Also i don't know why are ppl having problems with there themes. i am installing them with no problem and don't have to move them! I think Nates jailbreak doesn't move the files into a different folder
    i dont have it...thats y i ask for source
    iphone = intelligent phone...OK!
    ipad = intelligent pad...HUH?!
    2008-02-01 08:49 AM
  11. kazmut88's Avatar
    cool! ^_^ working without a prob on my 1.1.3.. i missed my revolver icons and wallpaper.
    2008-02-01 10:53 AM
  12. r00t4rd3d's Avatar
    i dont have it...thats y i ask for source
    Its from Nullriver. Version 3.1-1

    repository.apptapp.com

    It should have came with installer.app by default.
    2008-02-01 05:29 PM
  13. endowestern's Avatar
    I dont have the latest version of installer....It wont let me update to 3.1? How do I update if it does not give me the option to update installer?

    edit - nevermind i figured it out!
    Last edited by endowestern; 2008-02-01 at 05:49 PM.
    2008-02-01 05:44 PM
  14. cybergeek2021's Avatar
    i am now doing the dev jailbreak of 1.1.3
    time for summerboard 1.1.3 YAY!!!
    Like what you see... Click on the "Thanks" Button!
    2008-02-01 06:20 PM
  15. redeyez69's Avatar
    works for me but... i had to manually replace my themes over to new location as they wasnt showing up but now its all good...

    1.1.3 used dev teams update
    now it looks just like my 1.1.2 :-)
    2008-02-01 06:21 PM
  16. elsgk2's Avatar
    It works!

    I just updated installer. Then installed SMB 3.1-1, and rebooted my iphone
    2008-02-01 07:10 PM
  17. ak406's Avatar
    reflective dock anyone?
    2008-02-01 07:44 PM
  18. teriyakiboy13's Avatar
    I tried to change my theme but it didnt work...
    i looked at the bottom on the menu and it said 3.1(inactivated)
    how do i activate it???
    2008-02-01 08:23 PM
  19. akim125's Avatar
    Hey minitrk, can you share this theme or point me to the right direction? Thanks.
    2008-02-01 08:43 PM
  20. iPHoneHome's Avatar
    Is SMB 3.1-1 only for firmware 1.1.3? It doesn't show up as an update in Installer but, then again, I'm on 1.1.1. I can see it in recent packages, though...
    2008-02-01 11:31 PM
77 1234
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD