User Tag List

  1. kie.'s Avatar
    Basically, I have the iPhone 1st Generation on Orange UK.

    I have installed the activatemms2g patch from Cydia and created a custom carrier.plist file.

    Here are the settings I have for MMS:

    APN: orangemms
    Username: Orange
    Password: Multimedia
    MMSC: mms.orange.co.uk
    MMS Proxy: 192.168.224.10:8080

    As far as I can tell, this is working for most people but not me.

    Can anybody help?

    By the way, I have tried with an empty username and password and still nothing.

    My GPRS/Edge works fine.

    Please help!!!
    2009-07-04 03:25 PM
  2. tl1000sy's Avatar
    I had same problem on my 3g...then tried a hard reset press home and power buttons together for 10 sec and all worked after that
    Let it ultrasn0w let it ultrasn0w let it ultrasn0w
    2009-07-04 11:50 PM
  3. Jay316's Avatar
    I've tried all the suggested fixes and all the settings, I just can't get the APN to save, currently running a 2G iPhone with 3.0 on Orange UK Pay as you Go, Any suggestions for a fix?
    16GB iPhone 4
    160GB Black iPod Classic

    Sold
    16GB iPhone 3GS
    60GB iPod Classic
    80GB iPod Classic

    Broke
    120GB iPod Classic
    16GB iPhone
    2009-07-12 07:53 PM
  4. philliphudson's Avatar
    I second that.
    i updated my mates phone for him 2g running on firmwire 3.0. now he can receive picture messages but just cant send them. his MMS

    settings are:

    APN: orangemms
    Username: Orange
    Password: Multimedia
    MMSC: mms.orange.co.uk
    MMS Proxy: 192.168.224.10:8080
    but when i come out of it and go back in there is nothing there they just wont stick.

    any ideas?
    2009-07-21 06:46 PM

Tags for this Thread

LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD