1. allihasheart's Avatar
    i "jailbroke/unlocked" my iPhone 2g with redsn0w, but when i restart, i get the apple logo, not the pineapple. becase of this, i'm afraid to put my tmobile sim in.

    also, cydia is periodically crashing.

    any ideas?
    2009-06-21 09:17 PM
  2. Bo Troxell's Avatar
    you need to have the sim in during the J/B process.
    Because of the pwnage, you may have to do the process over.


    I see you found the files huh? lolz...................O_o
    2009-06-21 09:21 PM
  3. allihasheart's Avatar
    well the phone isn't unlocked anymore because i had to do a full restore... is it safe to put my tmobile sim in after i upgrade to 3.0, then run redsnow?
    2009-06-21 09:22 PM
  4. Bo Troxell's Avatar
    yup, you'll be fine. Put the sim in and start the process all over.
    2009-06-21 09:41 PM
  5. allihasheart's Avatar
    did that, still have the apple. shows tmobile as my carrier and is working. also, cydia has no apps available. urgh.
    2009-06-21 10:10 PM
  6. Bo Troxell's Avatar
    MakeItMine is working with 3.0, you can change your boot logo with that app if you like.
    2009-06-21 10:13 PM
  7. allihasheart's Avatar
    thanks. how about cydia not having any packages available to download?
    2009-06-21 10:15 PM
  8. Bo Troxell's Avatar
    Go here, it's a list of what is working for sure on J/B 3.0
    2009-06-21 10:16 PM
  9. allihasheart's Avatar
    that's not the problem. the problem is no packages show up in cydia at all.
    2009-06-21 11:32 PM
  10. Bo Troxell's Avatar
    you may have to add sources
    2009-06-21 11:41 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD