1. immortal1985's Avatar
    I am trying to add photos to contact, but i cannot use the chose button. I select the picture, and i press chose but it doesnt work, the "button" not working. Neither the cancel one. Help pls
    2012-02-24 04:48 PM
  2. Simon's Avatar
    Try rebooting the phone to see if that helps
    Last edited by Simon; 2012-02-24 at 04:57 PM.
    2012-02-24 04:51 PM
  3. immortal1985's Avatar
    Reboot doesnt help. Xcon not helping olso
    2012-02-24 05:39 PM
  4. Simon's Avatar
    Sorry, didnt mean to post xcon. That is for something else, meant to post it in a different thread.
    2012-02-24 05:49 PM
  5. immortal1985's Avatar
    Thats ok. Anyone knows how to fix this problem?
    2012-02-24 06:30 PM
  6. Simon's Avatar
    Explain exactly what you are doing to add a photo to a contact and I will try on mine to see where they differ.

    What device and firmware do you have btw?
    2012-02-24 06:36 PM
  7. immortal1985's Avatar
    Iphone 4, ios 5.0.1. I go to the contact. Tap edit and then tap add photo. I select the photo from my library, then it shows me the photo where you cam move and scale. And on the bottom you have the cancel and chose "buttons". And nothing happens when i press them it remains there at move and scale like the buttons dont exist
    2012-02-24 06:45 PM
  8. Simon's Avatar
    Hmm, and the bottom of the touch screen works fine right?

    Try doing it another way. Close your phone app and open the photos app instead. Go to the picture you want to use and press the little arrow on the bottom left. You should see "assign to contact" or something like that. Try adding it to the contact you want that way.
    2012-02-24 06:50 PM
  9. immortal1985's Avatar
    Yes the bottom of the touch screen works fine. I tried what u said and i have the same problem in moving and scale
    2012-02-24 07:01 PM
  10. Simon's Avatar
    Odd, are you jailbroken? ANy tweaks installed?
    2012-02-24 07:03 PM
  11. immortal1985's Avatar
    Yes jb. I have copic install for example
    2012-02-24 07:04 PM
  12. Simon's Avatar
    My guess is that, or another tweak is causing the issue then
    2012-02-24 07:06 PM
  13. immortal1985's Avatar
    I got it i did this to hide the background behind the slider

    To Remove the Slider: Go to system/library/privateframeworks/telephonyUI.framework via iFile or iFunbox and look for
    [email protected]~iphone.png and [email protected]~iphone.png Just put a % at the end.
    Example:WellLock%@2x~iphone.pngi reseted the name of thise files and now its working. Thx for trying to help me
    2012-02-24 07:26 PM
  14. Simon's Avatar
    2012-02-24 08:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD