1. phineasboggs's Avatar
    Sigh, I can't find anything, so I just post new messages. Can't even find MY posts on my CP page

    vB_Legacy_CurrentUser does not have a field 'userid' on line 40 in /home/mmi/public_html/vb/legacy/dataobject.php
    #0 /home/mmi/public_html/vb/legacy/user.php(128): vB_Legacy_Dataobject->get_field('userid')
    #1 /home/mmi/public_html/vb/legacy/currentuser.php(89): vB_Legacy_User->isGuest()
    #2 /home/mmi/public_html/vb/search/searchtools.php(349): vB_Legacy_CurrentUser->getSearchPrefs()
    #3 /home/mmi/public_html/search.php(210): vB_Search_Searchtools::searchIntroFetchPrefs(Objec t(vB_Legacy_CurrentUser), 'common')
    #4 /home/mmi/public_html/vbseo.php(1397): require('/home/mmi/publi...')
    #5 {main}


    Fatal error: vB_Legacy_CurrentUser does not have a field 'userid' on line 40 in [path]/vb/legacy/dataobject.php in [path]/vb/vb.php on line 287
    2011-11-25 03:29 PM
  2. 2k1's Avatar
    Admins or working on it as we speak hopefully it will be up and running soon
    2011-11-25 03:30 PM
  3. phineasboggs's Avatar
    I see there has been a problem since October, and figured that had been resolved and that this was me. Phew. I'm getting other error messages too, so I was concerned. Thanks!
    2011-11-25 03:38 PM
  4. 2k1's Avatar
    Wish they would git it fixed soon myself. I know they working on it daily just waitin for a fix.
    2011-11-25 03:40 PM
  5. iGamers's Avatar
    Yea they are working on it
    2011-12-19 10:04 AM
25 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD