1. 69Boots10's Avatar
    Hey guys not sure where to post this looked all over web site mmi & mmi app & saw no area for support so ill start here...I have not been able to upload photos (screenshots) of my iPhone to a theme forum I'm subscribed to any suggestions/help is appreciated!
    2013-06-26 08:00 AM
  2. Cowboy's Avatar
    Edit
    Last edited by Cowboy; 2013-06-26 at 07:00 PM.
    2013-06-26 08:01 AM
  3. Orby's Avatar
    Well, I am not an Administrator, but as far as I can tell your account should be totally okay to post images as either [IMG] links or attachments...

    Also, just moving this on over to a place where hopefully our Administration corps will be more likely to see it.

    Sorry for all the hassle!
    2013-06-26 08:36 AM
  4. 69Boots10's Avatar
    Hey thnx! I knew it wasn't admin but thought the fantastic world of mmi could help out!! Thank again
    2013-06-27 02:25 AM
  5. Bo Troxell's Avatar
    Hey thnx! I knew it wasn't admin but thought the fantastic world of mmi could help out!! Thank again
    How are you trying to post an image, are you using a host like Tinypic or PhotoBucket? Or are you posting as an attachment form your computer?
    2013-06-27 02:54 AM
  6. 69Boots10's Avatar
    Well what I'm trying to do is post a pic within the reply to topic photo button and its just a screenshot of my phone which I've been able to do before but all of a sudden wont let me
    2013-06-27 03:32 AM
  7. Bo Troxell's Avatar
    Well what I'm trying to do is post a pic within the reply to topic photo button and its just a screenshot of my phone which I've been able to do before but all of a sudden wont let me
    Then I would have to guess that it's an issue with either your phone or the app. If your using the MMi app, I would perhaps delete it and then re-install.
    It's not a site issue, as myself as well as 100's of others do it on all the time.
    Sorry your having an issue, let's try to figure it out.
    2013-06-27 04:56 AM
  8. Simon's Avatar
    The MMi app has a bug with uploading pics from time to time. If you are jail broken iCleaner can usually fix it. Or you can go in the MMi app settings and clear cache. Then uninstall the app and reinstall it.
    2013-06-27 05:16 AM
  9. Bo Troxell's Avatar
    ^I haven't had the problem with the app in quite a while, wasn't aware that it was still an issue. Huh!
    Hopefully what you suggested will cure her issue.
    2013-06-27 05:19 AM
  10. Simon's Avatar
    It happens to me randomly every few months or so. Clearing the cache and reinstalling has always fixed it for me.
    2013-06-27 05:20 AM
  11. Bo Troxell's Avatar
    It happens to me randomly every few months or so. Clearing the cache and reinstalling has always fixed it for me.
    That would be it, I am so OCD that I clear cache at least once a week, I can't remember that last time I had this issue.
    2013-06-27 05:23 AM
  12. 69Boots10's Avatar
    EXCELLENT mmi peeps! I will def try this! Thank for everyone's help & will let y'all know how it goes

    ImageUploadedByModMyi1372302551.466606.jpg

    YEEEE-HAWWW!! That worked y'all! THANX SO MUCH 4 tha help!! Luv this community!!
    Last edited by 69Boots10; 2013-06-27 at 06:09 AM.
    2013-06-27 05:43 AM
  13. Bo Troxell's Avatar
    Sweet, glad your all better.
    2013-06-27 07:35 AM
  14. djrapmarz's Avatar
    Got mine yesterday! Picture won't load though.
    The modmyi app wouldn't let me post the pic so I posted via the website through safari.
    2015-04-26 02:42 AM
  15. bbrks's Avatar
    I have just checked uploading photo with MMi App, all good.
    What went wrong guys
    2015-04-26 10:46 AM
  16. djrapmarz's Avatar
    I have just checked uploading photo with MMi App, all good.
    What went wrong guys
    Mine said something along the lines and of me not being authorized to or allowed to upload photo
    2015-04-26 02:17 PM
  17. NewD's Avatar
    Mine said something along the lines and of me not being authorized to or allowed to upload photo
    If you're a new member under 10 posts I don't believe you're allowed attachments. I remember that when I joined a long time ago..
    2015-04-26 03:44 PM
  18. Simon's Avatar
    If you're a new member under 10 posts I don't believe you're allowed attachments. I remember that when I joined a long time ago..
    That's 5 posts for that. Not related to this issue though. His issue is the mmi app itself. Normally clearing cache in the apps settings and rebooting app will fix that.
    2015-04-26 03:56 PM
  19. NewD's Avatar
    Ah.. thanks for the correction, Simon..
    2015-04-26 04:04 PM
  20. bbrks's Avatar
    If you are jailbroaken, you can use iCleaner or CacheClearer to clean that stuff.
    2015-04-26 04:05 PM
49 123
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
We have updated our Privacy Policy and Terms & Conditions. Please check them out.