1. abenasty99's Avatar
    When using messages one of my contacts has a bell with a line through it.. When the contact sends me a text message, I get no vibration or notification, but the message appears. Does anyone know what causes this or how to reverse it?
    2013-06-06 11:19 PM
  2. 2k1's Avatar
    Don't happen to have a tweak called ringer x huh?
    2013-06-06 11:31 PM
  3. abenasty99's Avatar
    No I don't.. Would that solve this or would that be the problem?
    2013-06-06 11:39 PM
  4. 2k1's Avatar
    Looks like something like this?

    ImageUploadedByModMyi1370551243.185748.jpg
    2013-06-06 11:40 PM
  5. abenasty99's Avatar
    It actually doesn't show it in the contacts... The bell only shows up in bitesms and messages
    2013-06-06 11:44 PM
  6. 2k1's Avatar
    Maybe an option in that then. Only thing I can think of. Don't have the tweak so can't help ya finding it. Ill see if I can search for it.

    Hold the name that has the bell and it bould git rid of it.
    2013-06-06 11:45 PM
  7. abenasty99's Avatar
    Yeah I've searched everything in the settings and haven't been able to find it.. It just happened today to the contact and I have no idea what caused it

    I also cannot receive calls
    2013-06-06 11:47 PM
  8. 2k1's Avatar
    Tryed the whole the name thing?
    2013-06-06 11:50 PM
  9. abenasty99's Avatar
    Actually the holding of the contact work thank you for your help!
    2013-06-06 11:51 PM
  10. 2k1's Avatar
    Ya welcome glad to help
    2013-06-06 11:52 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD