1. cWanja's Avatar
    Does any one else have an issue with the EDGE and an unlocked iPhone for 1.1.1?? Is there a solution? I live of it with mail and web browser.

    Any one?
    Last edited by cWanja; 2007-10-31 at 01:35 PM. Reason: Automerged Doublepost
    Chris 'cWanja' Wanja
    [email protected]
     Apple Genius - Retail
    Do not forget to "thank me" for helping!
    2007-10-31 01:35 PM
  2. luslips's Avatar
    what problems are u having? This forum has everything that you will need to get your phone up and running.
    2007-11-02 05:26 AM
  3. antholyhotdamn's Avatar
    if you mean losing your apn resetting with restart...there is a way to fix it with ssh editing a file in the prefrences part of the var library but possibly easier is adding big boss installer resource into apptapp installer he has a fix available through installer
    to add big boss source, go into installer, and press sources, then edit, and then add
    type in the following
    (note that the http:// will already be present)
    http://markmon.mine.nu:90/iphone/repo/repo.plist

    restart installer and there will be an option to download the tmobile edge fix. good luck, hope this helps, worked like a charm for me.
    2007-11-02 05:19 PM
  4. hernz's Avatar
    thanks antholy, that source has got a bunch of sweet stuff

    if you mean losing your apn resetting with restart...there is a way to fix it with ssh editing a file in the prefrences part of the var library but possibly easier is adding big boss installer resource into apptapp installer he has a fix available through installer
    to add big boss source, go into installer, and press sources, then edit, and then add
    type in the following
    (note that the http:// will already be present)
    http://markmon.mine.nu:90/iphone/repo/repo.plist

    restart installer and there will be an option to download the tmobile edge fix. good luck, hope this helps, worked like a charm for me.
    2007-11-02 08:07 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD