User Tag List

  1. SilverTaz's Avatar
    Hey t-zones does work. Using the pwnage 2.0, u have to include cydia on the package. after you load the firmwire to it, load cydia and there should be an update. Update it. Go to tweaks and big boss tzones should appear. Install. And restart. Then u have tzones working. The only thing that doesnt work over edge is youtube.
    Last edited by SilverTaz; 2008-07-20 at 09:14 PM.
    2008-07-20 07:49 PM
  2. pouncer11's Avatar
    thanks that's a big help. I wasn't planning on doing the update unless I had edge
    2008-07-20 08:35 PM
  3. SilverTaz's Avatar
    No problem hit me up at [email protected] if u have any other questions
    2008-07-20 08:42 PM
  4. erotmica's Avatar
    Just to clarify, I think the original poster meant 'you' instead of 'u'. His keyboard must be broken or something.
    2008-07-20 09:10 PM
  5. 141park's Avatar
    I can only get MAIL to work with Tzones but the weather and stocks and nothing else works on EDGE.......

    Any Suggestions???
    2008-07-21 10:01 PM
  6. SilverTaz's Avatar
    I can only get MAIL to work with Tzones but the weather and stocks and nothing else works on EDGE.......

    Any Suggestions???
    Hmm reinstall it, update cydia, and every item on cydia changes and restart. Mine worked with no problem
    2008-07-21 10:24 PM
  7. majikmarker007's Avatar
    SilverTaz is your Youtube app working? everything on my phone works correctly except youtube.
    2008-07-21 11:20 PM
  8. SilverTaz's Avatar
    SilverTaz is your Youtube app working? everything on my phone works correctly except youtube.
    Youtube will not work but im sure cydia or installer will allow a hack to fix this like on 1.1.4. But it work thru wifi tho.
    2008-07-21 11:23 PM
  9. Decon Meiou's Avatar
    Unless I am mistaken, I thought tzones and youtube never played nice?
    2008-07-21 11:36 PM
  10. SilverTaz's Avatar
    yea! slow as hell!!! lol
    2008-07-21 11:39 PM
  11. majikmarker007's Avatar
    Sorry I'm actually not using t-zones. I figured I'd check different post to see if anyone else was having problems with youtube but i guess i fixed it. I restarted my phone and it works fine now.
    2008-07-21 11:47 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD