User Tag List

  1. Crash326's Avatar
    I just upgraded to 4.0 on my 3gs and I can't figure out how to use my T-Mobile Carrier logo, wifi Icon and edge icon.

    I did everything I did when it was on 3.1.2 but when I select the items in winterboard they do not change.

    Any help would be greatly appreciate.
    2010-07-16 05:47 AM
  2. adp's Avatar
    Can you clarify what you're trying to do? Are you trying to change the default logos on the phone using winterboard?
    If I helped you out, please use the Thanks button ------------------------->
    2010-07-16 02:22 PM
  3. Crash326's Avatar
    Yes I am trying to replace the dafualt logos with winterboard. It worked just fine when I was on 3.1.2 but can't figure out why they wont change now on 4.0. Also when I try to replace the Text for the carrier name with the carrier logo it does not change.
    2010-07-16 02:41 PM
  4. adp's Avatar
    Well, from this article I see that it's fully functional w/iOS4.

    http://www.iphoneheat.com/2010/06/wi...available-now/

    I'm assuming you "re-sprung" your phone. Do you have the latest winterboard version? There was an update recently
    If I helped you out, please use the Thanks button ------------------------->
    2010-07-16 03:22 PM
  5. Crash326's Avatar
    I have resprung my phone restarted it several times and have the most recent winterboard and still nothing themes work fine but can't change the items mentioned above
    2010-07-16 09:37 PM
  6. adp's Avatar
    Do you happen to have a carrier bundle installed (either through cydia or IPCC)
    If I helped you out, please use the Thanks button ------------------------->
    2010-07-16 11:16 PM
  7. Crash326's Avatar
    No carrier bundle installed, just used the t-mobile carrier logo theme from Cydia.
    2010-07-17 03:56 AM
  8. mrredwings's Avatar
    mine works fine tmobile logo 3g running 4.0 you might have to add another source to go along with winterboard.do you have summerboard on cause it should be.I would reinstall winterboard
    2010-07-19 12:21 AM
  9. Crash326's Avatar
    Im not sure what other source to add, I have reinstalled winterboard, restored the phone and yes Summerboard is on
    2010-07-19 01:47 AM
  10. mrredwings's Avatar
    sorry crash326 i got my iphones mixed up i tried to install tmobile logo also on my 3g with 4.0 and it dont evenshow up on winterboard
    2010-07-19 03:28 AM
  11. Crash326's Avatar
    I do not know what else to do to get my Carrier logo, Wifi, Edge and Bluetooth Icons to change I have them all selected in Winterboard and still nothing.
    2010-08-04 01:19 AM
  12. mrredwings's Avatar
    Having same issues.not working on 4.0 yet have to wait until they get updated
    2010-08-04 03:11 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD