1. CeSqBrOkEn's Avatar
    I think I found the fix too my problem , I had never downloaded furious mod because I had heard it wasn't working with 5.0 so I didn't bother ,
    But I was online and came across a forum where this guy posted a link to a furious mod deb he modified so itd work with 5.0 and up making the gevey sim untethered also
    So I downloaded it and installed it all on my iPhone
    And I rebooted Nd it found service all by itself and somehow picture messages are fully working now too
    So now everything is working on my iPhone
    Here's the link to that download and to the forum where the creator originally posted ithttp://www.mediafire.com/?nwznig3588wsm6lhttp://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1299882
    2012-01-05 05:08 AM
  2. westc0ast's Avatar
    I think I found the fix too my problem , I had never downloaded furious mod because I had heard it wasn't working with 5.0 so I didn't bother ,
    But I was online and came across a forum where this guy posted a link to a furious mod deb he modified so itd work with 5.0 and up making the gevey sim untethered also
    So I downloaded it and installed it all on my iPhone
    And I rebooted Nd it found service all by itself and somehow picture messages are fully working now too
    So now everything is working on my iPhone
    Here's the link to that download and to the forum where the creator originally posted itfmod.debFurious Mod for Gevey on iOS 5 - MacRumors Forums
    nice find CeSqBrOkEn.the furious mod worked.no more dialing 112 !!yay!!
    All information contained in my post came to me in a dream. I don't even own an iphone.
    Don't forget to hit the thanks button
    2012-01-06 06:37 AM
  3. seoulfresh's Avatar
    So i did everything you mentioned in this thread, and it's still not working. I have an iPhone4 jailbroken, no data plan. I plugged in my phone to my comp again to double check all of the settings, but when i plugged it in again, the apple.mms file was completely gone. I have no idea what happened to it.. Also, when I initially did everything, none of my cellular data fields were automatically filled in for me. I'm not too sure what iOS i have, but i know it's not 5. Any help will be most welcome.. i have had a problem with mms/facetime for almost a year now
    2012-01-27 05:29 AM
  4. sawseen's Avatar
    Hello All,

    I have done everything with my iphone 4 with 4.3.5 ios settings for recieving mms, i can send any size mms to my friends and i can also send to myself and recieve it but I get this message when my friend sends mms to me "The media content was not included due to a picture resolution or message size restriction" but what is weird is my when ever my brother sends me mms i get it i think its because of the same area code, but my friend who has different area code it gives above error message when they send me mms.
    2012-02-08 06:18 AM
  5. westc0ast's Avatar
    Hello All,

    I have done everything with my iphone 4 with 4.3.5 ios settings for recieving mms, i can send any size mms to my friends and i can also send to myself and recieve it but I get this message when my friend sends mms to me "The media content was not included due to a picture resolution or message size restriction" but what is weird is my when ever my brother sends me mms i get it i think its because of the same area code, but my friend who has different area code it gives above error message when they send me mms.
    Did you double check for the good code in your mms_override file?
    2012-02-08 11:54 PM
  6. sawseen's Avatar
    Did you double check for the good code in your mms_override file?
    Yes, I did everything, Is there anything to do with jailbreak, I have not jailbreak my phone. I heard its not good to jail break your iphone 4 with 4.3.5 version
    1.From the main menu, tap Settings.
    2.Tap General.
    3.Tap Network.
    • 1.Verify the following settings:
    2.Data Roaming: On

    •Wi-Fi: Off
    •3G Enable: Off (Not available on the iPhone 4S) •Note: The Apple iPhone is missing the WCDMA 1700 band, and cannot function on the T-Mobile 3G network.
    •Note: Changing the 3G Enable function while the device is on an active call may cause the call to disconnect.

    1.Tap Cellular Data Network.
    • 1.Configure as follows:
    2.APN: epc.tmobile.com •Note: For some iPhone unlocks you may need to use wap.voicestream.com.

    •Username: <Leave Blank>
    •Password: <Leave Blank>

    • 1.Enter the following information under the MMS section:
    2.APN: epc.tmobile.com

    •Username: <Leave Blank>
    •Password: <Leave Blank>
    •MMSC: http://mms.msg.eng.t-mobile.com/mms/wapenc
    •MMS Proxy: 216.155.165.50:8080 (Leave Blank for 4S)
    •MMS Max Message Size: 1048576 (Leave Blank for 4S)
    •MMS UA Prof URL: http://www.apple.com/mms/uaprof.rdf
    1.Press the Home button to return to the Main Menu.
    2.Press the Homebutton to save the APN and exit to the main screen.
    3.Turn the device off and back on.
    4.Test the connection by opening the Safari web browser.
    2012-02-09 12:28 AM
  7. westc0ast's Avatar
    Still works on 5.1
    Jailbroken and NotJailbroken!😄😃
    All information contained in my post came to me in a dream. I don't even own an iphone.
    Don't forget to hit the thanks button
    2012-03-18 10:00 PM
  8. i.b.dat.fo's Avatar
    I don't have mms_override file in the ibackupbot. Any reason for that or fix? Also I dont see Cellular data network setting either. I can send picture and send group txt but can receive pictures or group text. I have a iPhone 4s 5.0.1
    Last edited by i.b.dat.fo; 2012-03-22 at 10:57 PM.
    2012-03-22 10:55 PM
  9. westc0ast's Avatar
    I don't have mms_override file in the ibackupbot. Any reason for that or fix? Also I dont see Cellular data network setting either. I can send picture and send group txt but can receive pictures or group text. I have a iPhone 4s 5.0.1
    r you sure?check this pic.inside red box.
    Attached Thumbnails fix mms error t-mobile unlocked NOT jailbroken-rrr.jpg  
    All information contained in my post came to me in a dream. I don't even own an iphone.
    Don't forget to hit the thanks button
    2012-03-23 06:35 AM
  10. i.b.dat.fo's Avatar
    r you sure?check this pic.inside red box.
    yup.... don't have that..... bummed...
    2012-03-23 07:06 AM
  11. SIEAIN's Avatar
    new to the forum, few questions.

    1. When I sync my iPhone via iTune, where is the "backup" file stored?
    2. After I DL the ibackupbot program, when I click on file to edit, it's asking me for Reg name and code, I hit "cancel". After edited the codes, I hit "Save", but nothing happens....what am I doing wrong?
    2012-03-23 08:04 AM
  12. westc0ast's Avatar
    new to the forum, few questions.

    1. When I sync my iPhone via iTune, where is the "backup" file stored?
    2. After I DL the ibackupbot program, when I click on file to edit, it's asking me for Reg name and code, I hit "cancel". After edited the codes, I hit "Save", but nothing happens....what am I doing wrong?
    From within ibackupbot,after you fix the file just check the box on the left of the file you fixed, then at the top click the iPhone icon (with little blue arrow��)to sync to phone.
    All information contained in my post came to me in a dream. I don't even own an iphone.
    Don't forget to hit the thanks button
    2012-03-24 05:45 PM
  13. SIEAIN's Avatar
    From within ibackupbot,after you fix the file just check the box on the left of the file you fixed, then at the top click the iPhone icon (with little blue arrow&#128242to sync to phone.
    thanks. but it doesnt work still.

    After I edited in the edit screen, hit "Save", I am not able to exit out the screen to hit "Sync" ....that's my problem...anyone else having this problem?
    2012-03-24 10:09 PM
  14. westc0ast's Avatar
    thanks. but it doesnt work still.

    After I edited in the edit screen, hit "Save", I am not able to exit out the screen to hit "Sync" ....that's my problem...anyone else having this problem?
    ok i think i figured out what your problem is.
    check out theses pics.dont forget to check the box before syncing(step 3)
    Attached Thumbnails fix mms error t-mobile unlocked NOT jailbroken-1.jpg   fix mms error t-mobile unlocked NOT jailbroken-2.jpg  
    All information contained in my post came to me in a dream. I don't even own an iphone.
    Don't forget to hit the thanks button
    2012-03-24 10:37 PM
  15. westc0ast's Avatar
    yup.... don't have that..... bummed...
    By any chance did you click the "path" bar above the list to put in alphabetical order and make it easier to find?
    All information contained in my post came to me in a dream. I don't even own an iphone.
    Don't forget to hit the thanks button
    2012-03-25 06:35 PM
  16. i.b.dat.fo's Avatar
    By any chance did you click the "path" bar above the list to put in alphabetical order and make it easier to find?
    Yea I did. Pretty weird it's not there though. I did get "tetherme" from cydia then I was able to get cellular network data setting. Used att settings. Was able to get my group messaging to working correctly and I was able to send picture txt. Issue is when I receive picture text from anyone I am prompted "The media content was not included due to a picture resolution or message size restrictions."
    The att settings I am using is
    apn: wap.cingular
    mmsc: 216.155.174.84/servlets/mms
    mms proxy: 216.155.165.50:8080

    tmobile settings I tried with nothing working for me is
    apn: epc.tmobile.com and wap.voicestream.com
    mmsc: http://mms.msg.eng.t-mobile.com/mms/wapenc
    mms proxy: 216.155.165.50:8080
    mms max size: 1048576
    URL: http://www.apple.com/mms/uaprof.rdf
    2012-03-25 09:04 PM
  17. c1if4ord's Avatar
    Hi, I downloaded ibackupbot, made the changes in the edit window, but was not sure how to save and restore from backup. Tried to send a picture from another phone, still get media problem with no picture. I tried to connect to the phone with the ibackupbot and now I get a message that there is to much data to hook up to the phone! Now what do I do? Thanks for any help you might offer.
    2012-04-01 03:07 AM
  18. westc0ast's Avatar
    Hi, I downloaded ibackupbot, made the changes in the edit window, but was not sure how to save and restore from backup. Tried to send a picture from another phone, still get media problem with no picture. I tried to connect to the phone with the ibackupbot and now I get a message that there is to much data to hook up to the phone! Now what do I do? Thanks for any help you might offer.
    Check post #94 of this thread. See if that helps.
    And about your "too much data to hook up" I don't under stand. Can you explain more or add pic.
    All information contained in my post came to me in a dream. I don't even own an iphone.
    Don't forget to hit the thanks button
    2012-04-01 05:34 PM
  19. c1if4ord's Avatar
    Thanks, I can see how to save and restore. I will have to try the ibackupbot thing to get more information about what has gone wrong with that.
    Cliff
    2012-04-02 02:15 AM
  20. westc0ast's Avatar
    I don't have mms_override file in the ibackupbot. Any reason for that or fix? Also I dont see Cellular data network setting either. I can send picture and send group txt but can receive pictures or group text. I have a iPhone 4s 5.0.1
    I did this on a 4s on 5.0.1 just yesterday and it had it. I suggest you just restore. W/preserved bb Of course.
    All information contained in my post came to me in a dream. I don't even own an iphone.
    Don't forget to hit the thanks button
    2012-04-06 05:46 PM
162 ... 34567 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD