1. ilostmypill604's Avatar
    I've had 1.0.2 , 1.1.1 till a few days ago and I never had any problems with the signal strengh always full bars but ever since I upgraded to 1.1.2 every now and then I'll leave my phone in standby and when I turn it on there are no signal bars and Ill have to fool around with it for a few seconds before I get all my bars back up. Does anybody have any ideas on what is goin on? Much help would be appreciated.
    2007-11-22 12:36 AM
  2. mrkay's Avatar
    I've had 1.0.2 , 1.1.1 till a few days ago and I never had any problems with the signal strengh always full bars but ever since I upgraded to 1.1.2 every now and then I'll leave my phone in standby and when I turn it on there are no signal bars and Ill have to fool around with it for a few seconds before I get all my bars back up. Does anybody have any ideas on what is goin on? Much help would be appreciated.
    Thought it was just me in my basement. I'm in the same boat.
    2007-11-22 02:43 AM
  3. ojx's Avatar
    still have all 5bars on tmobile in ny. the only problem i have with 1.1.2 is that people's voice sound lower on the phone. or it's just in my head
    2007-11-22 04:10 AM
  4. gamezz's Avatar
    I've had 1.0.2 , 1.1.1 till a few days ago and I never had any problems with the signal strengh always full bars but ever since I upgraded to 1.1.2 every now and then I'll leave my phone in standby and when I turn it on there are no signal bars and Ill have to fool around with it for a few seconds before I get all my bars back up. Does anybody have any ideas on what is goin on? Much help would be appreciated.
    try the john tool from erica sadun..
    2007-11-22 07:25 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD