User Tag List

  1. releaseyourself's Avatar
    Hi,
    I just restored and fully unlocked my OOB 1.12 iphone which is now at 1.14.

    Everything works great except for the EDGE/GPRS on my o2 paygo sim (i pay 7.50 for the data). This worked previously when the phone was on 1.12 with some modded files but i can not now find those files which solved the problem.

    How can i get this working on my updated 1.14 iphone?

    Thanks.
    2008-03-15 02:03 PM
  2. stesteste's Avatar
    try the 113 also work114
    http://uploading.com/en/files/ZZBJ6ROA/O2_UK_PAYG_GPRS 1.1.3.rar.html
    2008-03-15 03:15 PM
  3. releaseyourself's Avatar
    Link does not seem to work?

    Can anyone help?

    Cheers
    Last edited by releaseyourself; 2008-03-16 at 12:42 PM. Reason: Automerged Doublepost
    2008-03-16 12:42 PM
  4. stesteste's Avatar
    copy all then paste into browser lol
    http://<font color="black"><u>http:/...PRS</u></font> 1.1.3.rar.html

    ps all --even the 1.1.3.rar.html at the end of link
    2008-03-16 10:28 PM
  5. coolshak's Avatar
    Where do you place the file to in the iphone?
    2008-03-16 10:58 PM
  6. releaseyourself's Avatar
    Cheers got the file but where do i put it?

    Dont worry managed to find where to put them.

    All working on GPRS/EDGE on o2 paygo. Many thanks
    Last edited by releaseyourself; 2008-03-17 at 12:10 AM. Reason: Automerged Doublepost
    2008-03-17 12:10 AM
  7. rirawin's Avatar
    Can someone please explain how this works?.

    I thought the 7.50 bolt on for o2 was only for GPRS and Edge wouldn't walk?
    2008-03-17 12:27 AM
  8. releaseyourself's Avatar
    I am sure EDGE works as i get the "E" blue symbol when in an EDGE area and it loads internet pages up quicker when in an EDGE area.
    2008-03-17 12:30 AM
  9. rirawin's Avatar
    So it does work with PAYG o2 phones?, so if I pay the 7.50 add the hacked files to my Iphone then it work?.

    I notice adding the hack files there's an EDGE option under Network which was never there.

    Success somewhat!

    I can open http://www.02.co.uk

    However, whenever I click on any of the site to another link I get the essafe Safari can't opne the page because the network connection was lost.

    Anyone please?????????
    Last edited by rirawin; 2008-03-17 at 06:30 PM. Reason: Automerged Doublepost
    2008-03-17 06:30 PM
  10. stesteste's Avatar
    yes im on 7.50 o2 bolt on its great it also downloads movies using mx tube ,,slow but works ,,i get rained off at work and get bored ,,myspace ect ,,,there are intructions to where to put files and also there is back up origanal files hope this helps peeps out thx
    2008-03-17 08:51 PM
  11. rirawin's Avatar
    yes im on 7.50 o2 bolt on its great it also downloads movies using mx tube ,,slow but works ,,i get rained off at work and get bored ,,myspace ect ,,,there are intructions to where to put files and also there is back up origanal files hope this helps peeps out thx
    OK so you DEFINATELY need the bolt on and not have enough credit?.

    I transferred the files already, it only opens the o2.co.uk so with the data bolt on it will definately work and could I download stuff from the installer?.

    Thanks
    2008-03-18 12:32 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD