1. Bogwon's Avatar
    Upgraded my iPhone to 3.1.2. Downloaded Blackra1n. Ran software. Jailbroke iPhone and installed Cydia. Ran Blacksn0w. Starts off fine until it gets to the "Post Install Log for sn0w". A circle is rotating in the upper left corner but will not go beyond this point. Any ideas? thank you
    2009-11-04 07:20 AM
  2. Khazak's Avatar
    Close blackra1in and run it again. Run the blacksnow install again without combo installing it with cydia/rock. That should do it :P.
    2009-11-04 07:25 AM
  3. stuntin909's Avatar
    try turning off 3g and rebooting the phone. happened to me. just keep trying. it'll work eventually. also make sure you only install one thing at a time. for example cydia only. or snow only.
    2009-11-04 07:26 AM
  4. cpjr's Avatar
    Or install BlackSn0w from Cydia install of the Blackra1n app.
    2009-11-04 07:32 AM
  5. yellowpad's Avatar
    I did it twice just for the joy of it from fresh update...went perfect!!! Just like someone mentioned above regarding 3g, turn it off.
    2009-11-04 07:34 AM
  6. Bogwon's Avatar
    Tried it a few more times. There is nothing like the feeling when it goes past that screen I was stuck on. Works great. FANTASTIC!!!!!!
    Thank you GeoHot............
    2009-11-04 07:59 AM
  7. dread33's Avatar
    I need help I had used blackra1n with blacksn0w on my iphone right now and the signal is great but my battery life sucks *** for the phone battery keeps only have a quarter life left on it when ever i used the phone and i only used it for only 5 to 7 minutes. Is there away to fix this problem?
    2009-11-06 07:28 PM
  8. smirkis's Avatar
    i got stuck on that screen, and just left it. put my sim in anyway and eventually i got service. forced quit, and rebooted and no problems here.
    1.1.1>1.1.2>1.1.4>2.0>2.1>2.2>3.1>3.1.2 blackra1n'd

    waitin on my white iphone 4
    2009-11-06 07:57 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD