1. Munchzors's Avatar
    my phone keeps coming up with the symptoms of a bad / broken baseband, but i'm 99% sure that it's not because I was running 5.0.1 for a while unlocked.

    All I did was downgrade to stock 4.1 (bad idea) and now it doesn't show up

    I tried 5.0.1 custom fw with ipad baseband, but no luck.

    anything else I may try? Please help me!
    2011-12-21 01:54 AM
  2. iYeow's Avatar
    This batch of 3gs has a modified hardware and when you downgrade it, it wipes out baseband, imei and wifi. You have a bricked iphone.
    2011-12-21 02:40 AM
  3. Munchzors's Avatar
    it's not the new batch that was warned about, it's like 5k113 for the serial code
    2011-12-21 02:51 AM
  4. iYeow's Avatar
    Do you still see your baseband or it shows no baseband.
    2011-12-21 02:53 AM
  5. Munchzors's Avatar
    No baseband, only reason I'm asking here is because this has happened once or twice, and I managed to fix it.

    I just don't see why it's not working now, or maybe i'm just in denial.

    if theres any chance of me reviving the phone im willing to take it, I just dont wanna lose money
    Last edited by Munchzors; 2011-12-21 at 03:07 AM.
    2011-12-21 02:55 AM
  6. iYeow's Avatar
    How did you revive the last time on the baseband.
    2011-12-21 03:11 AM
  7. Munchzors's Avatar
    I went back to stock 4.1, and for some reason the baseband / wifi showed up again, then I just JB + restored to a 5.0.1 cFW

    EDIT - I forgot to say, everytime I try to Install iPad Baseband on 4.1, it would say "Installing baseband (Don't interrupt!)", it would sit there for 1 - 3 minutes then reset itself...
    2011-12-21 03:13 AM
  8. iYeow's Avatar
    Not sure if removing battery and putting it back will reset your iphone and a restore to stock fw will bring back your Baseband.
    2011-12-21 11:36 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD