1. b0bab0i's Avatar
    I'm pretty sure you are you are using an old version of redsn0w
    2012-01-13 10:42 PM
  2. alicce8's Avatar
    I finally made it! Your help was fundamental so really thank you!

    My only problem now is that i don't receive push notifications for anything but messages, is there a way to fix this?
    I cant help you if I dont see what is going in. There is no need to do any process all over again to get to that screen. You just enter DFU. Once you get the screenshot kick it out of DFU, dont proceed further. I used my personal spare 3GS to get that screenshot I posted. The phone was back up and running normally in a matter of minutes.
    2012-01-14 10:18 AM
  3. Simon's Avatar
    If you used redsnow to hactivate you will need to use SAM to activate normally to fix your push notifications.
    2012-01-14 05:56 PM
  4. dinggus's Avatar
    I was able to upgrade to 5.0.1 so I believe, I can't get passed the iOS 5 setup, so I tried and reflash my iPad Baseband.

    When it loads on the phone with all the text, it states "Mounting rootfs as read-only... ERROR!"

    Next line states "AppleBCMWLANCore: :handleIOKitBusyWatchdogTimeout (): Error, no successful firmware download after 60000 ms!! Giving up..."

    What's wrong?
    2012-01-17 04:14 PM
  5. vietkool's Avatar
    i got same problem like that after all everything upt to step that the process will be done on the device itself. I got error showing like this ( see pic) and the ipad baseband never installed
    How to install 6.15 ipad baseband on 3gs 5.0.1-img_0768.jpg
    2012-01-24 12:27 AM
  6. Marilina's Avatar
    i got same problem like that after all everything upt to step that the process will be done on the device itself. I got error showing like this ( see pic) and the ipad baseband never installed
    How to install 6.15 ipad baseband on 3gs 5.0.1-img_0768.jpg
    Hi, did you follow the steps ok? Try re-running redsn0w (switch ports then so it and if you already jailbroke just tick "install ipad baseband".
    2012-01-24 12:40 AM
  7. dinggus's Avatar
    i got same problem like that after all everything upt to step that the process will be done on the device itself. I got error showing like this ( see pic) and the ipad baseband never installed
    How to install 6.15 ipad baseband on 3gs 5.0.1-img_0768.jpg
    First before you try anything. Next time you get that error, don't do nothing.

    Turn firewall off, go to jailbreak it again, go through the DFU process.

    Should work after that. It did for me after I read turn my firewall off real quick.
    2012-01-24 01:11 AM
  8. Marilina's Avatar
    First before you try anything. Next time you get that error, don't do nothing.

    Turn firewall off, go to jailbreak it again, go through the DFU process.

    Should work after that. It did for me after I read turn my firewall off real quick.

    Thank you I forgot the firewall part
    2012-01-24 01:26 AM
  9. dinggus's Avatar
    Is that something new? I never had to turn my firewall off.
    2012-01-24 01:28 AM
  10. Marilina's Avatar
    Is that something new? I never had to turn my firewall off.
    Sometimes firewall or antivirus cause issues with itunes and/or jb programs
    2012-01-24 01:32 AM
  11. vietkool's Avatar
    Finally I did installed the ipad baseband. I did a weird way
    Restore a fresh 5.0.1 from itunes then use redsn0w to jb, at the options, I check only the ipad baseband option then continue the process. After I got the ipad baseband install and of course there is now Cydia installed and it won't let me to install cydia cuz the device is already pwned . What I have to do is restore a fresh 5.0.1 with a ipad baseband then run redsn0w again. This time, I check only Cydia option then go on with process.
    That's how I got ipad baseaband and cydia install in my 3gs
    2012-01-24 04:05 PM
  12. Simon's Avatar
    You shouldn't restore a stock 5.0.1 after flashing the iPad baseband. It will put your baseband into a unstable state. So a custom 5.0.1 is needed at that point. Everything else you said is spot on. Latest redsnow has issues running over itself.
    2012-01-24 04:31 PM
  13. vietkool's Avatar
    how do I get the custom 5.0.1 ? So I need to restore the custom again then install the cydia? cuz the ipad baseband installed and no matter wat it will stay at bb 06.15.00
    2012-01-24 05:37 PM
  14. Marilina's Avatar
    how do I get the custom 5.0.1 ? So I need to restore the custom again then install the cydia? cuz the ipad baseband installed and no matter wat it will stay at bb 06.15.00
    You download the stock 5.0.1 ipsw, you run redsn0w-extras-create custom ipsw, and the custom ipsw's name will start with NO_BB, and you put the phone into PWNED DFU (via redsn0w-extras-pwned DFU) and then go to itunes, hold down SHIFT button on your keyboard and click on RESTORE, and it will open a window, you select the NO_BB ipsw that you created and click OPEN, and it will restore.
    2012-01-24 05:52 PM
  15. vietkool's Avatar
    ok, let me do that . Any issue I will post here for help.
    update:
    I got error 1200 then I use the iRev to clear then restore again and this time I got error 1646
    Last edited by vietkool; 2012-01-24 at 07:38 PM.
    2012-01-24 07:03 PM
  16. Marilina's Avatar
    ok, let me do that . Any issue I will post here for help.
    update:
    I got error 1200 then I use the iRev to clear then restore again and this time I got error 1646
    How is it coming along?
    2012-01-24 08:15 PM
  17. vietkool's Avatar
    I have to unintall itunes, then installed the fresh itunes program and ran restore. Got error 1200 at first then I used the iReb and restored again this time went thru very good.
    Jailbreak again and installed the Cydia now. Seem everything work good now. Do'nt know the unlock yet cuz i dont have T-mobile sim at the moment
    2012-01-24 09:20 PM
  18. vietkool's Avatar
    Just insert the T-mobile sim in and turn on the phone. It keep searching ... I toggle the airplan mode still searching .... I reset the network, still searching ...
    uninstalled Ultrasn0w and reinstall.. reboot still no luck .. it keep searching but never going to "no service"
    please help
    2012-01-25 03:05 AM
  19. vietkool's Avatar
    I ran the restore 5.0.1 from Itunes again After restore done, insert the AT&T for activation it won't activate " Could Not activate Iphone" The Itunes show 'There is no Sim card installed in the phone you are attempting to activate" what is this error ? Should I just go ahead to fetch the ipad baseband again ???
    2012-01-25 05:32 PM
  20. Simon's Avatar
    That would be caused by what I said before about restoring to regular 5.0.1 firmware. Your baseband is in an unstable state now. You need to reflash the ipad baseband. After that restore it to a custom 5.0.1 firmware so that you can activate it properly.
    2012-01-25 07:14 PM
41 123
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD