1. MiaField's Avatar
    Hey, I'm trouble with an Iphone 3gs 5.0.1 on Ipad 6.15.00, The iPhone will not search for my sim card unless I do the airplane mode on/off, any idea whats causing it? unstable bb? I upgraded from 4.1 via snowbreeze
    2012-02-11 10:43 PM
  2. Susty's Avatar
    Just curious here... If you switch off 3G, data & location services then reboot the phone, do you now find that it becomes stable until you switch on location services again?
    2012-02-11 11:21 PM
  3. MiaField's Avatar
    going to try that now.

    EDIT.


    Just tried inserting my sim after you suggesting turning off everything, I still get no sim

    EDIT 2

    Airplane mode on/off, managed to pick up T-mobile with only 1 bar inside and then it started doing no service

    Anyone there?

    Is anyone there?????????????
    Last edited by MiaField; 2012-02-11 at 11:57 PM.
    2012-02-11 11:31 PM
  4. Susty's Avatar
    When you upgraded, did you preserve the baseband or re-install it?
    2012-02-12 12:00 AM
  5. MiaField's Avatar
    Snowbreeze preserved the Baseband. IOTWS I did not flash the Ipad BB again when Upgrading to 5.0.1
    2012-02-12 01:23 AM
  6. Ikemann888's Avatar
    I had the same problem with 5.0.1 on 3GS 05.13.04, it keep searching for network signal for a long period of time and sometime found network some not. Downgrading back to 4.3.3 to make it works. May be the 5.0.1 & ultrasn0w not working well together.
    2012-02-12 08:11 AM
  7. MiaField's Avatar
    I flashed the Baseband again, I'm guessing its a hardware issue now but anyways the iPhone doesn't lose signal after it picks up after doing the Airplane mode toggle.
    2012-02-12 11:01 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD