User Tag List

  1. SharpieBandit's Avatar
    I'm running 2.0.0 on a first gen iPhone, jailbroken with WinPWN, and the alert tones are still on my phone, I can see them when I SSH into it, however when I receive a text nothing plays on my phone. Yes, the volume is up; yes the switch is on ring; and yes, I have a tone selected in settings. Oh and the call tones still play.
    Steam ID: gentrytj
    Origin ID: gentrytj
    Gamertag: TJ McHoonigan
    PSN ID: TheWyzeMan
    Twitch.TV: TJ_McHoonigan
    2008-09-04 10:53 PM
  2. darkrom's Avatar
    Same Issue Here.
    2008-09-05 06:29 PM
  3. dillonsmith9147's Avatar
    have you tried to change them?
    2008-09-05 09:52 PM
  4. SharpieBandit's Avatar
    I haven't tried to change them. The only reason I got SSH/Winscp was to get into my phone to see if they were there.

    However, my phone randomly started playing the alert again. I know this doesn't help the other guy except to give him hope lol. I wish I knew what I did, if I actually did anything....

    EDIT: I DO remember toggling the "airplane mode" on by accident shortly before I realized I had EDGE working. You can try that and see if it has any effect for you.

    EDIT #2: Agh, the EDGE keeps disappearing on me. And to get it back for a while I just toggle Airplane Mode on and then turn it back off.
    Last edited by SharpieBandit; 2008-09-06 at 12:01 AM.
    Steam ID: gentrytj
    Origin ID: gentrytj
    Gamertag: TJ McHoonigan
    PSN ID: TheWyzeMan
    Twitch.TV: TJ_McHoonigan
    2008-09-05 09:56 PM

Tags for this Thread

LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD